top of page
ZORTRAX_logo_inventure_R.png

inteligent. profesionist.

Faceti cunostinta cu Zortrax Inventure, imprimanta 3D pentru profesionistii care cauta imprimanta de cea mai buna calitate și nu accepta scuze. Echipamentul prezinta anumite caracteristici care vor face munca ta extrem de usoara si satisfacatoare, precum Sistemul de  Dizolvare a Suporturilor, camera inchisa si incalzita si software dedicat.
Sistemul de notificare si cartusele care inregistreaza consumul de materiale va dau controlul asupra printarii, in timp ce filtrul HEPA va asigura de siguranta intregului proces. Acum chiar si cele mai complexe obiecte pot să fie aduse la viata. Printati cu incredibila precizie dimensionala si repetabilitate constanta - inteligent si profesional.

DIZOLVA ce e in plus

Impreuna cu Zortrax Inventure vine DSS, Sistemul de dizolvare a suportului.

Începand de acum, puteți printa piese complexe sau mecanisme  functionale intregi dintr-o singura printare. DSS este o solutie unica care va permite să economisiți și mai mult timp. Doar puneți obiectul printat in
apa si urmariti cum dispare suportul, lasand modelul fara reziduuri.

totul sub CONTROL

 

Care este cel mai inteligent lucru pe care il are aceasta imprimanta 3D? Capacitatea sa de a comunica si de a interactiona cu utilizatorul. Zortrax Inventure are un sistem integrat de notificare care previne erorile si va ofera control complet asupra procesului de printare.

CONECTEAZA

 

Avand materialele pentru printarea 3D intr-un cartus, inlocuirea devine mai usoara si mai rapida. Poti avea un control mai bun asupra nivelului de consumul al materialelor. Fiecare cartus are un cip special care trimite informatii cum ar fi tipul de material, culoarea si nivelul de consum catre imprimanta 3D.

controleaza TEMPERATURA

 

Este momentul potrivit sa uitati de desprinderi si deformari. Camera inchisa si incalzita a lui Zortrax Inventure asigura temperatura constanta pentru modelele dvs. în timpul procesul de printare. Lasati deoparte factorii externi si bucurati-va de printarea fara cusur.

PROPRIETATI

 

Utilizatorii Zortrax Inventure pot alege dintr-o gama larga de materiale de calitate profesionala care au aplicabilitati variate, fiecare dintre ele fiind disponibil sub forma de cartus usor de utilizat.
Bucurati-va de capacitatea de a crea modele detaliate si forme complexe. Printati piese finale, prototipuri functionale sau obiecte care necesita o mare precizie si durabilitate sau care folosesc pentru testarea exacta a pre-productiei.

Inventure_detail
Inventure_front
Inventure_detail
Inventure_black
Inventure_white_3
Inventure_black_3
support-1_min
Inventure_white_2

STATIA DSS


Statia Zortrax DSS pentru Zortrax Inventure este un dispozitiv usor de utilizat pentru eliminarea automata a suportului solubil în apa. Doar amplasati-o, umpleti-o cu apa, puneti modelul înauntru si scoateti-l afara aproape fara nici o structura suport dupa doar câteva ore. Conceput pentru a lucra cu materialele Z-SUPPORT si Z-SUPPORT Plus, statia Zortrax DSS este, de asemenea, compatibila cu toate filamentele solubile în apa disponibile pe piata.

  INTELIGENTA este o combinatie

a celor mai buni compusi. 

descopera materialele Zortrax Inventure

Z-PLA

OBTINE TOTUL SIMPLU SI SIGUR

Detaliile bogate, fără limitari ale complexității formelor și biodegradabilitatea sunt principalele atuuri ale Z-PLA. Închis într-un cartuș ușor de utilizat, materialul este perfect pentru modelele ecologice care necesită o calitate superioară.

Z-PETG

REZISTENTA INCAPSULATA

Aplicațiile industriale și prototipurile mecanice au atins un nou nivel de funcționalitate! Z-PETG aduce rezistență ridicată la substanțe chimice și substanțe uleioase sub forma unui cartuș convenabil.

Z-ULTRAT PLUS

ELASTIC SI DURABIL

Z-ULTRAT Plus este un material foarte rezistent, pe bază de ABS. Proiectat pentru a avea deformări reduse, o aderenţă foarte bună între straturi şi rezistenţă la temperaturi de până la 90ºC, este destinat printării de prototipuri şi piese funcţionale.

Z-SEMIFLEX

DUR SI FLEXIBIL

Z-SEMIFLEX este un poliuretan termoplastic pe bază de TPU-98A. Datorită caracteristicii sale definitorii, memorie a formei, materialul poate rezista la temperaturi de până la 130ºC şi are o aderenţă foarte bună între straturi. Este cea mai bună alegere cand aveti nevoie de piese semi-flexibile sau piese de schimb.

Z-SUPPORT / Z-SUPPORT Plus

DIZOLVATI-VA PROBLEMELE

Dacă ai putea ai dizolva problema, nu? Ne-am gandit la același lucru în timp ce am creat Z-SUPPORT,
materialul de suport care se dizolvă în apă. Disponibil într-un cartuș.

Please reload

Specificatii tehnice: Descarca brosura (RO)
Doresc o oferta pentru imprimanta Zortrax Inventure

Multumim! Mesajul Dvs. a fost trimis cu succes.

bottom of page