top of page

Imprimanta 3D Zortrax Inkspire 2 UV LCD

Zortrax Inkspire 2 isometric with print inside.jpg

 

Zortrax Inkspire 2 este o imprimantă UV LCD 3D de ultimă generație, proiectată să funcționeze cu rășini de calitate într-un proces extrem de automatizat și eficient. În comparație cu vechiul Inkspire, este mai mare, mai puternic și mai bun în aproape toate privințele. Este cel mai bun echipament de printare 3D din rășină pe care a creat-o Zortrax vreodată.

Inkspire 2, împreună cu dispozitivele sale de post-procesare complementare, au fost validate temeinic de mărcile de vârf din lume precum BASF și Henkel pentru a garanta că fiecare print are proprietăți mecanice și termice egale sau mai bune decât cele declarate de producător.

 

Volumul de constructie: 192 x 120 x 280 mm

Tehnologie: LCD UV

Ecran: tactil, GUI intuitiv, ușor de utilizat

Conectivitate: WIFI/LAN/USB

PrecizieXY: 50μ; înălțimea stratului: 25μ/50μ/100μ

Sursă de lumină: Sursă de lumină UV LED 405nm. Matricea proprie de LED-uri luminoase și distribuția luminii garantează o expunere uniformă la UV pe întreaga platformă de construcție și o precizie optică ridicată a fiecărui pixel, indiferent de cât de mult din platforma de construcție este umplută. În consecință, aceeași precizie dimensională ridicată poate fi obținută atât în centru, cât și pe marginile platformei de construcție. Datorită acestei tehnologii brevetate, Inkspire 2 garantează cele mai înalte proprietăți mecanice și termice ale printurilor realizate cu rășini profesionale de la producători de renume mondial precum BASF sau Henkel.

 

ZortraxInkspire 2: Componente pentru fluxul de lucru automat

 

Cover UV:  Capacul UV protejează eficient împotriva expunerii rășinilor la sursele externe de lumină UV și reduce emisia de vapori în mediu.

Mecanismul de îndepărtare a platformei și scurgerea rășinii:  Montarea permite lăsarea platformei de construcție într-o poziție înclinată, ceea ce facilitează scurgerea rășinii după printare.

Calibrare: Platforma de construcție este calibrată din fabrică, ceea ce înseamnă că Inkspire 2 este gata de lucru din cutie. Dacă este necesar, imprimanta poate fi, de asemenea, calibrată de către utilizator urmând un manual simplu al unui GUI. Procesul de calibrare se bazează pe reglarea a 3 șuruburi de platformă.

Cuvă de rășină: Prevăzută cu un sistem ușor de demontare și atașare care facilitează poziționarea împreună cu un sistem care îmbunătățește funcționarea membranei FEP

Sistem de control al nivelului de rășină:  Componente ale sistemului de control al nivelului de rășină:

- Pompă de rășină. Datorită sistemului automat de alimentare cu rășină, Inskpire 2 poate transfera mai multă rășină direct din sticlă dacă cantitatea prezentă în cuvă nu este suficientă pentru a finaliza printarea. Sticlele de rășină pot fi atașate cu ușurință la pompă și plasate într-un suport dedicat.

- Pompa funcționează în ambele sensuri. Nu este nevoie să îndepărtați cuva de rășină pentru a transfera excesul de rășină înapoi în sticlă. Pompa o poate face automat.

- Mecanism de ștergere a rășinii păstrând dispersia optimă în rășină. Ștergătorul care funcționează în cuvă previne sedimentarea în rășină, care apare adesea în fotopolimerii mai complexi în timpul printurilor mai lungi. Viteza ștergătoarelor este reglată pentru fiecare rășină calibrată pentru Inkspire 2

- Senzor de nivel de rășină. Amplasat în cuva de rășină, senzorul măsoară constant câtă rășină a mai rămas. Menținerea nivelului de rășină constant, într-o măsură, rezolvă problema inhibării oxigenului, care împiedică fotopolimerii să se solidifice.

- Senzor de masă pentru sticla de rășină. Senzorul completează senzorul plasat în cuva de rășină și măsoară câtă rășină a rămas în sticla pusă în suport. Citirile de la ambii senzori evaluează cât de multă rășină este disponibilă în general pentru printarea curentă. Suportul pentru sticle este proiectat pentru a găzdui cele mai populare modele de sticle din rășină. Dacă Inkspire 2 detectează că nu există suficientă rășină pentru a termina printarea, acesta anunță utilizatorul cu mesajul corespunzător pe ecran. Dacă rășina se epuizează în timpul printării, procesul va fi întrerupt automat.

Siguranță - Sistem de răspuns la întrerupere: Printarea va fi întreruptă automat atunci când este detectată o întrerupere a curentului și va fi reluată din același loc când repornește curentul.

- monitorizarea procesului de printare: sisteme de control al nivelului de rășină- sistem de siguranță care limitează expunerea utilizatorului la vaporii de rășină ( Filtre de carbon și Hepa încorporate în interiorul camerei de printare) Alte funcții de clătire și curățare a dispozitivului reglabile în firmware, picioare reglabile pentru a permite nivelarea ușoară a imprimantei pe suprafață.

Zortrax Inkspire 2 Detail _5 Platform mount.jpg

Cleaning Station

Zortrax Cleaning Station este un dispozitiv creat pentru a îndepărta excesul de rășină nesolidificată de pe suprafețele modelului. Întregul proces de curățare durează aproximativ 5 minute și este complet automatizat. Acesta este un dispozitiv independent care poate fi utilizat pentru a susține toate tipurile de imprimante 3D cu rășină disponibile pe piață. Este dedicat post-procesării chiar și celor mai profesionale și exigente rășini (calitate aprobată de BASF și Henkel).

Cleaning Station Left Front isometric clean.jpg

Curing Station

Zortrax Curing Station este concepută pentru a oferi întărirea UV necesară pentru modelele printate 3D pe o imprimantă 3D cu rășină și este complet automatizată. Timpul de expunere la UV este setat individual pentru fiecare rășină suportată, dar de obicei nu depășește câteva minute. Este dedicat post-procesării chiar și celor mai profesionale și exigente rășini (calitate aprobată de BASF și Henkel).

Curing Station Front Isometric.jpg
Doresc o oferta pentru sistemul Zortrax Inkspire2

Multumim! Mesajul Dvs. a fost trimis cu succes.

bottom of page