top of page

FACETI CUNOSTINTA CU
IMPRIMANTA 3D
DE INALTA PERFORMANTA,

Zmorph i500

 

Zmorph i500 este o imprimantă 3D de înaltă performanță proiectată pentru eficiență și construită pentru a rezista. Dezvoltată pentru prototipare și producție cu volum redus, i500 vă reduce costurile operaționale și maximizează timpul de funcționare și productivitatea. Volumul mare de construcție, lider de clasă, vă crește randamentul și vă maximizează productivitatea. Sistemul de control distribuit și accesul facil la cele mai importante componente asigură fiabilitate ridicată și durată lungă de viață, cu costuri de operare reduse.

Zmoprh_i500_1080x1080_0000_01.png

CARACTERISTICI PRINCIPALE:


1. Volum mare de construcție pentru a vă satisface cerințele: zonă de lucru de 460x300x500 mm (440x300x500 mm pentru printarea duala a materialelor).


2. Extruder dual full metal dual drive cu sistem de ridicare a duzelor, hotenduri ușor de înlocuit și sistem de eliminare a deșeurilor de pe duze. Temperatura maximă a extruderului: 300 ℃


3. Stație integrată de materiale cu sistem automat de încărcare a filamentului care se potrivește cu role de filament de până la 2 × 2,5 kg.


4. Experiență de printare 3D continuă cu senzori de filament și sistem de măsurare a presiunii pentru a monitoriza fluxul de material.


5. Sistem de curgere a aerului. Două filtre monitorizează fluxul de aer - filtrul G4 de intrare curăță aerul care intră în echipament de praf, iar filtrul de ieșire HEPA / Carbon curăță aerul care iese din echipament de fum și particulele create în timpul printării 3D.


6. Calitatea printului. Construita pentru a rezista mult timp și durabil. Proiectarea cu durată lungă de viață, componentele de înaltă calitate precum mecanica liniară de precizie IKO / IGUS și incinta închisă fac din Zmorph i500 un cal de lucru pentru aplicații solicitante.


7. Service și întreținere ușoare cu piese consumabile înlocuibile și acces la componente critice.


8. Panou tactil ergonomic cu ecran mare de 7 ”și interfață UI intuitivă.


9. Proces de calibrare semi-automat intuitiv, ușor de operat și care asigură rezultate satisfăcătoare la fiecare printare.


10. Numeroase moduri de a vă conecta echipamentul: prin USB sau prin a trimite fișiere de la distanță prin Wi-Fi sau Ethernet utilizând Zmorph Hub.


11. Camera instalată în interiorul carcasei permite monitorizarea procesului de printare de la distanță prin Zmorph Hub.


12. Firmware-ul Zmorph i500 poate fi actualizat automat atunci când este conectat la internet.


13. Încuietoare electrică a ușii care împiedică accesul neautorizat la zona de lucru în timp ce aparatul printeaza.

Zmoprh_i500_1080x1080_0005_06.png

 

Zmorph i500 poate funcționa cu majoritatea filamentelor disponibile pe piață.

 

Materialele Zmorph includ etichete RFID pentru o experiență de printare 3D și mai bună.

 

VOXELIZER PENTRU INDUSTRIE


Profitați la maximum de Zmorph i500 cu software-ul dedicat pentru slicing.

 

Voxelizer Industry este o versiune specială concepută pentru i500 care vizează munca profesională, inclusiv printarea materialelor duale cu geometrii complexe, in special cu materiale solubile suport.

vox_logo_heavy.png
bottom of page