top of page
[12] ULTEM™ filament 3D print [3].jpg

Software de printare 3D
 

Faceti cunostinta cu INDUSTRY 4.0 folosind software-ul usor de utilizat, dedicat echipamentelor 3DGence. Este un must-have pentru fiecare utilizator care dorește sa-si realizeze proiectul rapid de la inceput pana la sfarsit.

slicer.png

SLICER 4.0
Software usor de utilizat

Pregatiti-va fisierul .stl sa poats fi printat 3D cu 3DGence SLICER 4.0, care va ofera o gama larga de setari predefinite si functionalitati utile. Va permite modificarea de baza a modelelor (rotire, redimensionare etc.), dar si schimbarea tuturor optiunilor avansate de printare. Caracteristica cheie sunt profilurile de materiale pregatite de departamentul de cercetare si dezvoltare, care va ajuta sa lucrati mai usor si mai rapid.

cloud_2020-1.png

CLOUD
Platforma online pentru gestionarea printarii 3D

Monitorizati-va imprimanta 3D prin retea cu ajutorul 3DGence CLOUD, care permite comunicarea la distanta cu echipamentul. Va permite sa controlati pe deplin procesul de printare 3D, incluzand printurile si asteptarea la rand, colectarea statisticilor de utilizare si functiile de service. Aceasta solutie va imbunatateste cu siguranta fluxul de lucru, tot de ce aveti nevoie este acces la internet.

bottom of page