SOFTWARE-ul IDEA

Daca il puteti gandi, puteti sa-l scanati!

Software-ul IDEA achiziționează imagini 3D prin scanare și procesează datele obținute până când obiectul 3D este complet reprodus. Cu IDEA puteți gestiona SCAN in a BOX pentru a scana tot ce vă vine în minte!
Programul de instalare este pe USB și licența sa este nelimitată. O versiune de încercare gratuită - TRIAL VERSION, împreună cu câteva tutoriale care vă vor ghida în primele experiențe de lucru cu datele de scanare.

 

Cele mai mari idei, pe IDEA!
IDEA este în permanență actualizată și dezvoltată: licența nelimitată acordă acces la versiuni și actualizări fără costuri suplimentare.

 


Caracteristici:

Software dedicat
Ceea ce face IDEA exclusiv este faptul că a fost creat pentru a profita din plin de componentele hardware selectate. De fapt, software-ul nu a fost conceput pentru a trata un produs generic, dar a fost optimizat pentru a oferi compatibilitate perfectă între software-ul și hardware-ul Scan in a Box. În acest fel, IDEA multiplică scanarea potențială într-o cutie trebuie să ofere utilizatorilor săi.

Imediat operational
IDEA permite vizualizarea și interacțiunea atât cu datele individuale de scanare cât și cu plasa generată. Rezultatul scanării este imediat și editarea poate fi efectuată în fiecare moment. Proiectul parțial sau final poate fi utilizat direct în multe moduri diferite, să vă alegeți și să vă elaborați propria idee! Pentru informații suplimentare despre funcționalitatea software-ului descărcați manualul complet în zona de descărcare.


Scaneaza culoarea
Produsul nostru IDEA unic de produs vă permite să surprindeți culoarea suprafeței obiectului, aplicându-l direct pe reproducerea 3D a acestuia. Reproducerea vizualizată este, prin urmare, extrem de precisă și permite utilizatorului să observe modelul înainte de a exporta fișierele vizate în mod specific pentru a aborda proiectele de artă și obiecte culturale.

Unelte

Aliniere, Generarea Meshului
Instrumentele de editare ale IDEA fac scanările capturate foarte ușor de administrat. Acestea sunt: ​​Aliniere, un control simplu care aliniază precis două sau mai multe capturi la același sistem de referință; Mesh generație, un algoritm avansat pentru crearea modelului 3D, care oferă posibilitatea de a personaliza nivelul detaliilor.

Decimarea, umplerea si netezirea gaurilor
Instrumentele de editare ale IDEA permit utilizatorului să aibă control complet asupra zonei de interes. Acestea pot fi aplicate înainte sau după generarea ochiului de plasă pentru curățarea sau ștergerea părților nedorite, instrumentele de selecție pot fi interactive sau automate. Câteva exemple de instrumente automate sunt: ​​Decimarea, face ca datele să devină mai ușoare scăzând numărul de triunghiuri, păstrând totuși detaliile suprafeței; Smoothing, face suprafața mai uniformă; Hole Filling, creează o nouă parte a suprafeței triunghiulare care umple găurile care ar fi putut fi generate în timpul scanării.

Amplasare
IDEA permite plasarea modelului 3D într-o referință exactă a spațiului. Plasarea poate fi stabilită manual, prin intermediul unor instrumente de modificare sau printr-o resetare care utilizează posibile suprafețe plane ale obiectului. Această practică se numește Aliniere la data.

Export
Formatul de export al IDEA este compatibil cu orice program de proiectare și imprimare 3D de la terți. Este posibil să exportați documentul în formatele existente în mod obișnuit: extensie. OBJ - Fișier Wavefront 3Dobject; extensie; STL - litografie stereo; extensie; PLY - format de fișier poligon; extensie .OFF- format 3Dmodel.

 

Cerinte minime:

Sistem de operare Windows 7/8/10 - 64 de biți

CPU Quad Core GHz, 8 GB RAM, VGA (NVIDIA GeForce)

Rezoluția ecranului este de cel puțin 1280x720

x1 port USB gratuit (pentru instalare)

700 MB spațiu disponibil pe hardisk (pentru instalare)

CONTACT

SUNTEM 3D

marca inregistrata a

ATELIER CONCEPT&DESIGN STUDIO srl

str. Valea Merilor nr. 39, sect.1, Bucuresti

Nr. Reg. Com.  J40 / 5764 / 2015

CUI / CIF RO-34508187

Contact:

informatii@suntem3d.ro

tel. 0799-780-393

Conturi bancare:

IBAN: RO40 BACX 0000 0011 5425 1000

Trezorerie S1: RO86 TREZ 7015 069X XX01 7955

© 2019 SUNTEM 3D marca inregistrata a sc ATELIER CONCEPT & DESIGN STUDIO srl

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey YouTube Icon
  • Grey LinkedIn Icon