top of page
BCN_logo_Suntem-3D.jpg

.

Software

.

BCN3D Cura este un software gratuit si usor de utilizat, care va pregateste modelul pentru imprimarea 3D. Ofera o interfata de utilizator intuitiva si un flux de lucru imbunatatit, atat pentru noii veniti, cat si pentru utilizatorii experti. Se bazeaza pe renumitul slicer Open Source si este compatibil cu toate imprimantele 3D BCN3D.

BCN3D_cura_logo.jpg

Gestionati imprimantele 3D si ramaneti informati despre functionarea lor oriunde v-ati afla. BCN3D Cloud simplifica fluxul de lucru de printare 3D, permitandu-va sa trimiteti direct lucrari de printare de oriunde, sa monitorizati un grup de imprimante, chiar daca sunt plasate în diferite locatii si sa partajati cu usurinta imprimanta cu alti colegi.

BCN3D Cloud.jpg

.

Cu BCN3D Cura, pregatirea modelului Dvs. pentru printare nu ar putea fi mai usoara. Selectați profilurile de printare special concepute pentru imprimantele si materialele noastre 3D sau reglati setarile manual in functie de cerintele fiecarui proiect. Este gratuit pentru toti utilizatorii BCN3D - tot ce trebuie sa faceti este sa va inscrieti pentru a-l utiliza!

BCN3D Cura

Cel mai bun slicer pentru cea mai versatila imprimanta 3D


Bazat pe software-ul Cura, renumitul software open source, versiunea Cura-BCN3D dispune de funcționalitati personalizate pentru a imbunatati experienta utilizatorilor si pentru a usura procesul de printare.

Optimizat pentru produsele BCN3D

 

BCN3D Cura converteste un model 3D digital într-un set de instructiuni pentru imprimanta 3D. Un astfel de proces complex a fost atent optimizat si testat pentru produsele BCN3D. Ca urmare, utilizatorul beneficiaza de o experienta de printare 3D fara cusur, sporind în acelasi timp fiabilitatea procesului.

 

Utilizati IDEX la maximum


BCN3D Cura va ofera ocazia de a profita de toate avantajele sistemului IDEX: pur și simplu combina modele multi-material, genereaza structuri de sustinere sau chiar reduce timpul de printare prin combinarea hotend-urilor cu diferite dimensiuni ale duzei.

Profile de printare integrate


BCN3D Cura include profiluri de printare validate pentru a creste rata de succes a printarii. Doar selectati hotend-urile si materialele instalate pe imprimanta pentru a obtine setul corect de parametri. Si, bineinteles, acei utilizatori experti pot totusi ajusta peste 200 de parametri.

Moduri de oglindire și de duplicare


BCN3D Cura ofera functii personalizate de printare pentru BCN3D Epsilon. Doar cateva clicuri sunt necesare pentru a dubla capacitatea de productie!

Detalii tehnice
Sisteme de operare:

Windows: Windows Vista sau versiuni ulterioare, 64 biti
Mac OS: Mac OS 10.11 sau versiuni ulterioare, 64 biti
Linux: Ubuntu 14.04 sau mai mare, 64 de biti

 

Cerințe de sistem:
Procesor grafic OpenGL 2 compatibil, OpenGL 4.1 pentru vizualizarea 3D
Intel Core 2 sau AMD Athlon 64 sau mai nou
205 MB spațiu disponibil pe hard disk
Memorie RAM de 4 GB

 

Nota: Desi acestea sunt cerintele minime,
va recomandam sa utilizati computere mai performante

pentru o utilizare mai facila

.

BCN3D Cloud face ca printarea 3D sa fie usoara, accesibila si conectata pentru imprimantele BCN3D. Veti putea monitoriza, gestiona si configura imprimantele 3D profesionale oricand si de oriunde. Este gratuit pentru toti utilizatorii Epsilon - tot ce trebuie sa faceti este sa va inscrieti pentru a-l utiliza!

* In acest moment, BCN3D Cloud este acceptat doar de BCN3D Epsilon.

BCN3D Cloud
bottom of page