top of page

Zortrax M300 DUAL. Cea mai inteligenta imprimanta 3D cu extrudare duala cu volum mare de printare

Suntem mandri sa va anuntam lansarea unei noi imprimante de la Zortrax, o imprimanta 3D profesionala cu dubla extrudare, la un nivel complet nou!





Extrudare duala industriala

Noul model Zortrax M300 Dual poate printa simultan cu filamentul de baza si cu cel suport, solubil in apa. Pentru a va economisi timpul si banii, este, de asemenea, proiectat pentru a se recupera de la toate evenimentele cele mai raspandite si uzuale, care conduc la printuri nereusite.


Realizat pentru profesionisti

Volumul de constructie 265x265x300 mm este suficient de mare pentru a printa modele relativ mari, necesare in diverse industrii, de la industria auto, industria aerospatiala pana la arhitectura. Filamentele de la terti producatori sunt pe deplin acceptate atat in ​​modul de extrudare unic, cat si in cel dual. Imprimanta poate de asemenea sa fie calibrata automat pentru a lucra cu platforma de sticla sau cu orice alte tipuri de platforme.





Gata cu printurile ratate

De obicei, printarea esueaza atunci cand exista o intrerupere a alimentarii cu curent electric, cand filamentul s-a blocat sau cand filamentul s-a terminat. M300 Dual este proiectat pentru a detecta in timp util toate aceste evenimente pentru a intrerupe printarea si pentru a salva pozitia exacta a capului de printare. In acest fel, munca Dvs. poate fi reluata din acelasi loc in momentul in care problema a fost rezolvata.


Caracteristici principale:

Volum de constructie 265x265x300 mm

Moduri de extrudare: unic si dual

Sistemul de raspuns la pana de curent (Blackout Response System)

Mecanism de detectie a terminarii filamentelor

Senzor pentru detectia blocarii filamentului