top of page

Zortrax M200 Plus a fost premiat de Institutul de Design Industrial

Imprimanta 3D Zortrax M200 Plus a castigat un premiu prestigios in cadrul concursului "Good Design" organizat de Institutul de Design Industrial din Varsovia.

Imprimanta 3D a fost premiata in categoria "Noi tehnologii".

De asemenea, a fost recunoscuta de Ministerul Culturii si Patrimoniului National.



Imprimanta 3D a lui Zortrax, modelul M200 Plus, a castigat un premiu de prestigiu in cadrul concursului "Good Design" organizat de Institutul de Design Industrial din Varsovia, in categoria "Noi tehnologii". De asemenea, a fost recunoscuta de Ministerul polonez al Culturii si Patrimoniului National.



Juriul competitiei, care a avut loc pe 26 octombrie, a apreciat imprimanta 3D Zortrax M200 Plus pentru functionalitatea, fiabilitatea si usurinta in utilizare. Imprimanta 3D desktop este la preturi rezonabile si poate fi folosita de tinerii designeri si antreprenori pentru a-si imbunatati afacerile, dar si pentru a-si extinde capacitatile creative si de productie. Imprimantele 3D Zortrax au un impact real asupra proiectarii si prototiparii atat in Polonia cat si in intreaga lume.

Zortrax a castigat premiul impreuna cu ElectroTile si POWERKIT Qi, producatori de panouri solare, respectiv de incarcatoare wireless pentru smartphone-uri. In plus, imprimanta 3D M200 Plus a fost, de asemenea, recunoscuta de Ministerul Culturii si Patrimoniului National. In timpul discursului sau, ministrul a subliniat ca rolul ministerului este de a sprijini cele mai bune proiecte poloneze.



"Suntem recunoscatori si foarte incantati de acest premiu. Doar simpla mentionare intr-un grup atat de prestigios ca aceasta este o reala onoare pentru noi. Dorim ca produsele noastre sa fie cunoscute pentru fiabilitatea lor, calitatea superioara si designul remarcabil. Daca in plus sunt folosite de catre designeri si artisti, care creaza in acelasi timp noi posibilitati in lumea artei, este chiar mai bine. Nu am putut fi mai fericiti. Suntem mandri ca Institutul de Design Industrial a apreciat inca o data designerii nostri ", spune Rafał Tomasiak, CEO al Zortrax.

Acesta nu este primul premiu pentru Zortrax in aceasta competitie. In 2015, Zortrax Inventure a castigat si in categoria "Noi tehnologii" si a primit un premiu special acordat de Agentia pentru Dezvoltare Industriala pentru cel mai inovativ produs polonez.


Articol tradus din engleza de Suntem 3D. Articolul in original apartine companiei Zortrax SA si poate fi citit AICI.