top of page

Sistemul de management al printarii 3D Zortrax inCloud

Zortrax inCloud este un serviciu inteligent, bazat pe cloud, pentru gestionarea de la distanta a imprimantelor 3D Zortrax.

Functionalitatea de baza a Zortrax inCloud este capacitatea de a incepe procesul de imprimare din orice loc al lumii.

Sistemul poate fi folosit si pentru optimizarea resurselor, avand in vedere capacitatea sa de a organiza dispozitive, precum si echipele de utilizatori.


Zortrax inCloud este un serviciu bazat pe cloud care permite gestionarea avansata si la distanta a imprimantelor 3D Zortrax. Este disponibil pentru toti cei care au inregistrat un echipament Zortrax (M200 Plus, M300 Plus, M300 Dual, Inkspire sau Endureal) prin sistemul de identificare Zortrax (Zortrax ID). Cu inCloud, acum este posibil sa incarcati modele si sa incepeti procesul de printare pe dispozitive Zortrax de oriunde din lume, utilizand o interfata web versatila. Si aceasta este doar o parte din ceea ce poate face Zortrax inCloud.

Capacitati de printare la distanta

Functionarea de la distanta a imprimantelor 3D Zortrax este functionalitatea de baza a Zortrax inCloud. Acest lucru se poate realiza prin mai multe optiuni si caracteristici. Ideea de baza a fost de a permite utilizatorilor sa lucreze cu imprimantele lor, ca si cum echipamentele ar sta chiar langa ele. Prin urmare, este posibil sa:

- Incarcati un model pe o imprimanta 3D aleasa inregistrata in contul Dvs. Zortrax ID.

- Rasfoiti printre modelele disponibile in spatiul de stocare USB al imprimantei.

- Porniti si intrerupeti printarea modelului ales.


Puteti utiliza remote orice echipament Zortrax

Mai mult, instrumentul „Multiprint” va permite sa incepeti printarea simultan pe toate imprimantele Dvs. 3D. Aceasta solutie se adreseaza in principal intreprinderilor care gestioneaza ferme mari de printare 3D, deoarece poate fi utilizata pentru a lansa operatia de printare 3D in masa cat mai repede posibil. Prin „Multiprint”, puteti alege care dintre imprimantele disponibile vor fi utilizate pentru printarea in masa si puteti incepe rapid procesul pentru toate. Toate imprimantele alese trebuie sa lucreze in aceeasi tehnologie si cu acelasi filament.


Functia "Multuprint" este extrem de utila cand sunt manageriate ferme mari de printare

De asemenea, utilizatorii pot accesa de la distanta camerele instalate pe masinile seriei M Plus pentru a verifica daca modelele printate anterior au fost inlaturate de pe platformele de constructie si daca echipamentele sunt gata de utilizare.

De fiecare data cand un model este transferat la imprimanta prin serviciul inCloud, se consuma o cantitate adecvata de transfer. Cat de mult poate un utilizator transfera depinde de planul de abonament ales. Intr-un abonament gratuit, este posibil sa transferati modele care, insumate, au 1 GB. Planurile platite au 3 GB de transfer pentru planul standard, 16 GB pentru planul profesional si 50 GB pentru planul pentru intreprinderi. Transferul disponibil in fiecare plan de abonament se reinnoieste lunar, cu toate acestea, achizitionarea de GB suplimentari de transfer este posibila in timpul activitatii in curs.