top of page

Sistemul de identificare Zortrax ID

Zortrax ID este un serviciu integrat pe care Zortrax l-a construit pentru a gestiona mai usor, mai intuitic si mai accesibil echipamentele 3D Zortrax.

Dupa un proces de inregistrare simplu, utilizatorii vor avea acces la un tablou de bord care le permite sa monitorizeze, sa actualizeze si sa controleze dispozitivele Zortrax dintr-un singur loc.

Zortrax ID este in mod constant imbunatatit, iar noile caracteristici vor fi adaugate in timp. Pentru moment, il folosim pentru a permite inregistrarea rapida a dispozitivului.


Cum functioneaza inregistrarea si la ce serveste

Inregistrarea dispozitivului Zortrax va permite sa descarcati si sa instalati cel mai recent firmware autorizat, care garanteaza functionarea sigura si fiabila a produselor noastre. Procesul de inregistrare este simplu si poate fi realizat in cinci pasi simpli:

Pasul 1: Incepeti cu accesarea zortrax.com/register si conectati-va cu ID-ul dvs. Zortrax sau creati-l daca nu il aveti.

Pasul 2: Alegeti dispozitivul si completati formularul.

Pasul 3: Primiti codul PIN.

Pasul 4: Introduceti codul PIN pe ecranul tactil al dispozitivului.

Pasul 5: Dispozitivul Dvs. a fost inregistrat si veti avea acces la cele mai recente actualizari.

Inregistrarea dispozitivelor achizitionate este o practica obisnuita, mai ales cand vine vorba de echipamente orientate spre industrie. Este necesar sa obtineti acces la viitoarele imbunatatiri si actualizari de firmware. De asemenea, permite identificarea rapida si reactia la orice problema viitoare pentru a imbunatati eficienta generala, stabilitatea si siguranta echipamentelor. Cunoscând mai bine experienta utilizatorului, Zortrax poate crea si manuale personalizate si ghiduri de intretinere, pe care le puteti gasi apoi in Centrul de asistenta. Cu acest nou sistem, se vor putea analiza diverse scenarii in care functioneaza echipamentele Zortrax si, ca rezultat, sa fie imbunatatite echipamentele.

Aici puteti gasi un manual