top of page

Profesional si industrie: ATMAT

Printarea 3D intra incet, dar sigur, in fiecare afacere de #fabricatie, mica sau mare. #Imprimantele 3D sunt utilizate in industria auto, metalurgie, aviatie, institute medicale, in domeniul educational, in proiectare, arhitectura si cercetare. Avantajele #printarii3D sunt incontestabile: productivitate si rentabilitate, in special in faza de prototipare, pentru dispozitive si SDV-uri, pentru instrumente si subansambluri, ca si in productia de serii mici de elemente unice, personalizate.


Sursa imagine: ATMAT


Suntem 3D / Filamente 3D anunta cu mandrie parteneriatul cu ATMAT, producatorul polonez specializat in furnizarea de #solutii #industriale #complexe, perfect ajustate la cerintele Clientului.

Folosim cele mai noi tehnologii, atingem concepte neconventionale, producem ceea ce lipseste pe piata. Luptam pentru o lume in care bariera tehnologica sa nu fie un obstacol. Impreuna putem descoperi posibilitati complet noi, putem creea solutii unice si putem aducem la viata idei originale ”,

spune viziunea oficiala a companiei.


Surse imagini: ATMAT


#ATMAT ofera o gama completa de produse profesionale si industriale pentru a sustine actiunile Dvs. in mod eficient si eficient. Volumul mare de printare 3D, precum si fiabilitatea lor fac imprimantele ATMAT 3D alegerea perfecta pentru compania Dvs.


Aflati mai multe: https://www.suntem3d.ro/atmat