Printuri fara raft in Z-SUITE 2.8.0


Dragi clienti,


Alaturi de Zortrax suntem bucurosi sa va anuntam lansarea noii versiuni Z-SUITE 2.8.0 disponibil pentru descarcare AICI, de pe site-ul Zortrax.


Iata caracteristicile sale cele mai importante.


Personalizarea primului strat si a raft- ului

Raft-ul nu mai este necesar pentru printarea cu imprimantele 3D Zortrax LPD (M200, M200 Plus, M300, M300 Plus si Inventure). Utilizatorul poate renunta la raft in favoarea unui brim in jurul modelului pentru a obtine o presiune in interiorul duzei. Imprimarea cu raft ramane insa o optiune si atat raft-ul, cat si primul strat al printului pot fi acum personalizate. Utilizatorii avansati isi pot stabili densitatea, grosimea, viteza de printare si decalajul dintre ele si platforma de construire.Sugestii pentru plasarea suportului / structurii de sustinere

Consolele cu un unghi de 30 de grade sau mai putin sunt evidentiate cu rosu pe suprafata modelului pentru a indica locul unde trebuie amplasate structurile de sustinere pentru ca modelul sa se printeze corect. Utilizatorii avansati pot dezactiva aceasta functie in Preferences.Interfata modernizata

Z-SUITE 2.8.0 are o interfata de utilizator modernizata. Instrumentele au fost mutate din partea de sus a ecranului in partea stanga pentru a elibera mai mult spatiu pentru a lucra cu modelul. Modelele devin mai mari si mai vizibile, in timp ce instrumentele devin mai accesibile si mai usor de utilizat decat oricand.Alte modificari

Pentru filamentele Z-HIPS si Z-ULTRAT exista setari actualizate care lucreaza cu diametrele duzei de 0,6 mm si de 0,3 mm pe imprimantele 3D din seria M Plus. Duza de 0,6 mm este destinata printarii rapide, in timp ce in cazul duzei de 0,3 mm este vorba despre precizie. Noile duze vor fi disponibile in curand in magazinul nostru online .

Pentru imprimanta 3D cu rasina Zortrax Inkspire UV LCD, instrumentul de divizare a modelului a devenit activ. Valorile timpilor de expunere pentru Zortrax Resin BASIC gri, alb si rasina PRO Black au fost imbunatatite.


 

Descarcati Z-SUITE 2.8.0.


 

Aceasta este prima lansare majora a Z-SUITE in 2019. Zortrax va continua sa dezvolte software-ul Z-SUITE pentru a imbunatati viteza si eficienta solutiilor dedicate urmatoarelor produse de gen.


Viitoarele versiuni Z-SUITE nu vor include actualizari ale profilurilor celor mai noi filamente dedicate pentru imprimantele 3D Zortrax M200 si M300. Insa vor continua sa ofere solutii de remediere a erorilor si imbunatatiri ale stabilitatii, impreuna cu alte schimbari in sectiunile de materiale externe si dedicate, pentru a asigura o experienta fara probleme a utilizatorilor pentru modelele M200 si M300.

Featured Posts