Prima casa de marcat printata 3D: Anzi Soft POS R314
Anzi Soft, primul producator roman de module fiscale, omologat de catre Ministerul Finantelor Publice, si-a inceput activitatea in anul 1995.
Pe parcursul anilor, solutiile fiscale oferite au fost îmbunatatite, îngloband atat cerintele clientilor cat si experienta acumulata de catre echipa #AnziSoft. Totodata, s-a urmarit si s-a reusit diversificarea portofoliului de produse dezvoltand in mod constant suita de aplicatii Anzi Soft astfel incat s-a ajuns in acest moment la performanta de a avea interfatate toate soft-urile de tip ERP importante din segmentul Retail.
Din dorinta de a veni in intampinarea nevoilor specifice ale clientilor sai, #AnziSoft a dezvoltat o noua solutie, o casa de marcat inovatoare POS R314.

Atat in partea de proiectare efectiva a carcasei, de modelare 3D cat si de stabilire a design-ului produsului pe care il dezvoltau, Anzi Soft a apelat la printarea 3D pentru realizarea prototipurilor.


Utilizarea printarii 3D în designul industrial devine din ce în ce mai uzuala si mai populara, datorita faptului ca acest tip de tehnologie poate produce un prototip intr-un timp relativ scurt si pentru ca se poate verifica foarte repede daca piesele sunt corect proiectate, daca se asambleaza corespunzator. In plus, orice modificare a proiectului se realizeaza rapid.
Astfel cu ajutorul imprimantei 3D BCN3D Sigma au realizat mai multe versiuni ale carcasei produsului pana la stabilirea prototipului final, reducand semnificativ atat costurile cat si timpul de realizare.
Printul s-a realizat cu filament #PLA natural pentru a putea fi ulterior post-procesat cu usurinta. Durata de printare a celor 3 piese a fost de cca 14 ore, iar consumul de filament a fost de 270g (34m).
Dupa ce produsul a fost validat din punctul de vedere al proiectarii a urmat procedura de omologare. Pentru aceasta era necesara printarea prototipului in mai multe exemplare. Si astfel imprimantele BCN3D Sigma si BCN3D SigmaX au inceput printarea a 3 prototipuri. Datorita acestei mini-ferme de imprimante 3D si datorita modului inovativ de printare duplicat a imprimantei BCN3D SigmaX, in timpul aferentei unei singure carcase au fost gata 3.


In prezent produsul este in omologare.
“Suntem recunoscatori echipei Suntem3D pentru ca ne-a fost alaturi in etapa de executie a prototipurilor, si au fost destule. Print-urile 3D au scurtat dramatic ciclul de dezvoltare si ne-au permis sa avem o imagine reala asupra produsului final. Suplimentar printurile 3D ne-au permis sa aratam unui grup tinta de clienti cum va arata produsul final cu mult inainte de a fi lansat in productie. Recomandam cu caldura tehnica printurior 3D oferita de Suntem3D pentru executia prototipurilor!” a declarat Andrei Zincenco, administratorul Anzi Soft.
Prezenta activa si neintrerupta pe piata din Romania, clientii prestigiosi precum si colectivul in crestere sunt garantia faptului ca Anzi Soft va continua sa ofere solutii fiscale perfromante si servicii profesionale de cea mai inalta calitate.
Printarea 3D cu ajutorul imprimantelor #BCN3DSigma si #BCN3DSigmaX le va inlesni de acum transformarea ideilor si proiectelor in obiecte fizice, respectand fidel atat proiectul cat si aspectele legate de costuri si de timp de realizare.
Daca doriti si Dvs. sa va eficientizati afacerea, sa reduceti costurile si timpul, contactati-ne pentru mai multe informatii.
Imaginile ne-au fost furnizate prin amabilitatea domnului Andrei Zincenco, administratorul companiei Anzi Soft.