top of page

Figurinele fashion ale lui Nickis Fabbrocile sunt realizate prin printare 3DPapusile fashion sunt piese de arta personalizate, cautate de o comunitate vibranta de colectionari din intreaga lume. #Printarea3D patrunde si in aceasta nisa, deoarece viteza si precizia cu care un designer executa idei poate fi extrem de important pentru o papusa la licitatii si expozitii. Acesta este motivul pentru care Nickis Fabbrocile, un producator italian de papusi fashion, de colectie, a implementat #imprimanta3D #ZortraxM200 si filamentul Z-ULTRAT in procesul sau creativ. Imprimanta a castigat numeroase premii din industrie, si datorita faptului ca poate printa cu precizie detaliile minuscule. Z-ULTRAT este deosebit de durabil si usor de prelucrat ulterior, astfel incat Fabbrocile poate finisa cu usurinta fiecare papusa. Utilizarea unei imprimante 3D ca inlocuitor al tehnicilor traditionale de modelare ii lasa mai mult timp sa se concentreze pe proiectarea de haine, peruci si machiaj unic, care sunt toate realizate manual.


Faceti cunostinta cu Nickis Fabbrocile, un artist versatil din Milano, Italia! Cantecele si spectacolele sale l-au lasat sa transmita audientei "lume eterica a mintii sale". Dar din 2008, el a inceput sa-si exprime viziunile prin metode mai concrete. Probabil va intrebati ce legatura este cu printarea 3D?


Raspunsul este simplu, Nickis a decis sa-si indeplineasca visul. Visul care era pus la pastrat din copilarie – crearea unei lumi proprii. Influentat de filmul Jem si Hologramele, a inceput sa proiecteze colectia de papusi fashion unice. In timp ce unele sunt inspirate de cultura pop si de carti, designul altora deriva din folclorul nordic. Totusi, toate au un lucru in comun, sunt mici piese de arta. Si totul a inceput cu o singura figurina - un fel de Barbie Doll numit "Rose". Motivat de succesul si recunoasterea dobandita, Nickis s-a implicat profund in crearea papusilor.