top of page

Faceti cunostinta cu noul echipament BCN3D Epsilon: Aduceti putere industriala in afacerea Dvs.

Proiectat pentru a permite profesionistilor sa inoveze in continuare, noul echipament BCN3D Epsilon este cel mai puternic, fiabil si precis echipament 3D al BCN3D Technologies. Puterea sa industriala garanteaza performante de neegalat in birou sau in fabrica.Dupa o lunga cercetare si dezvoltare, BCN3D prezinta BCN3D Epsilon, o noua generatie de imprimante 3D care combina performante imbunatatite, fiabilitate de calitate industriala si accesibilitate completa pentru o functionare zilnica fara probleme.

Aceasta solutie profesionala completa de printare 3D a fost dezvoltata pentru a permite inovatorilor - de la producatori la ingineri si proiectanti, sa creeze cu usurinta piese functionale, prototipuri, tablouri si instrumente de fabricatie; si multe altele, cu cel mai mare randament, pentru eficienta maxima.O solutie de productie scalabila

BCN3D Epsilon prezinta unul dintre cele mai mari volume de printare de pe piata, cu un volum de printare de 420x300x400 mm. Printati pe scara larga folosind suporturi solubile in apa sau incadrati mai multe piese pe o platforma, astfel incat sa puteti obtine dimensiunile pe care le-ati proiectat.Combinand acest volum masiv cu tehnologia Independent Dual Extrusion (IDEX), care permite moduri de printare precum Mirror si Duplication, BCN3D Epsilon se dovedeste a fi instrumentul perfect pentru productia de loturi rentabile, eficiente din punctul de vedere al costurilor.


Extinderea portofoliului de filamente BCN3D

BCN3D Epsilon a fost proiectat pentru a sprijini cele mai solicitante aplicatii, datorita caracteristicilor precum incinta inchisa complet si camera incalzita pasiva, unde temperatura poate ajunge pana la 60ºC.

Acesta este motivul pentru care BCN3D s-a asociat cu companii de renume BASF si Mitsubishi Chemical (MCPP) pentru a dezvolta noi produse pentru portofoliul BCN3D Filaments si pentru a asigura disponibilita