Faceti cunostinta cu noul echipament BCN3D Epsilon: Aduceti putere industriala in afacerea Dvs.

Proiectat pentru a permite profesionistilor sa inoveze in continuare, noul echipament BCN3D Epsilon este cel mai puternic, fiabil si precis echipament 3D al BCN3D Technologies. Puterea sa industriala garanteaza performante de neegalat in birou sau in fabrica.Dupa o lunga cercetare si dezvoltare, BCN3D prezinta BCN3D Epsilon, o noua generatie de imprimante 3D care combina performante imbunatatite, fiabilitate de calitate industriala si accesibilitate completa pentru o functionare zilnica fara probleme.

Aceasta solutie profesionala completa de printare 3D a fost dezvoltata pentru a permite inovatorilor - de la producatori la ingineri si proiectanti, sa creeze cu usurinta piese functionale, prototipuri, tablouri si instrumente de fabricatie; si multe altele, cu cel mai mare randament, pentru eficienta maxima.O solutie de productie scalabila

BCN3D Epsilon prezinta unul dintre cele mai mari volume de printare de pe piata, cu un volum de printare de 420x300x400 mm. Printati pe scara larga folosind suporturi solubile in apa sau incadrati mai multe piese pe o platforma, astfel incat sa puteti obtine dimensiunile pe care le-ati proiectat.Combinand acest volum masiv cu tehnologia Independent Dual Extrusion (IDEX), care permite moduri de printare precum Mirror si Duplication, BCN3D Epsilon se dovedeste a fi instrumentul perfect pentru productia de loturi rentabile, eficiente din punctul de vedere al costurilor.


Extinderea portofoliului de filamente BCN3D

BCN3D Epsilon a fost proiectat pentru a sprijini cele mai solicitante aplicatii, datorita caracteristicilor precum incinta inchisa complet si camera incalzita pasiva, unde temperatura poate ajunge pana la 60ºC.

Acesta este motivul pentru care BCN3D s-a asociat cu companii de renume BASF si Mitsubishi Chemical (MCPP) pentru a dezvolta noi produse pentru portofoliul BCN3D Filaments si pentru a asigura disponibilitatea BCN3D Epsilon de lucru cu acestea. Astfel, de acum, portofoliul BCN3D Filaments include urmatoarele materiale: ABS, PP, PETG, PA, PLA, TPU si PVA.Multe alte aplicatii industriale sunt, de asemenea, la indemana datorita noului Hotend X, realizat dintr-un aliaj special de otel. Cand este asociat cu BCN3D Epsilon, permite printarea cu materiale pline de fibre, astfel incat sa puteti printa piese mai rigide, concepute pentru a rezista celor mai solicitante aplicatii. Un bun exemplu al acestor materiale tehnice sunt noile PP GF30 (30% din fibra de sticla) si PAHT CF15 (15% din fibra de carbon), dezvoltate de BASF in exclusivitate pentru BCN3D Epsilon.


Siguranta in primul rand - intotdeauna

Pentru a lucra cu aceste materiale tehnice si abrazive, securitatea trebuie sa fie garantata. BCN3D Epsilon include caracteristici de siguranta fara egal, inclusiv un filtru HEPA si un filtru de carbon care impiedica eliberarea in aer a particulelor si a vaporilor potential daunatoari; asigurand un mediu protejat pentru cei din jurul imprimantei.Noua functie de pauza de siguranta, la randul sau, va opri procesul de printare oricand este deschisa usa carcasei, astfel incat experienta Dvs. va fi intotdeauna pe deplin sigura.Conectivitate completa pentru un flux de lucru perfect

Imprimanta BCN3D Epsilon este echipata cu cele mai noi caracteristici de conectare. Trimiteti cu usurinta fisierele dvs. de printare de oriunde, cu noul serviciu BCN3D Cloud si transmiteti-l prin WiFi pentru un flux de lucru fara probleme.

De asemenea, puteti uita de actualizarile manuale ale firmware-ului: daca ati ales sa le aveti, actualizarile OTA (Over The Air) va vor asigura ca imprimanta Dvs. 3D este intotdeauna la potential maxim.Integrat in panoul frontal, un ecran tactil multilingual de 5 ″ face ca operatiunea sa fie fara efort si este informativ - puteti trece doar prin meniuri si atinge optiunile pentru a le selecta. Informatii detaliate, cum ar fi platformele de printare si temperaturile duzei, va tin la curent cu privire la lucrarile in desfasurare si va permit sa luati masuri cu usurinta.Extrudarea pe care te poti baza

La fel ca imprimantele Sigma si Sigmax 3D, BCN3D Epsilon se bazeaza pe un sistem de extrudare performant, folosind echipamentele de inalta tehnologie Dual Drive Gears de la Bondtech si e3D ™. Drept urmare, BCN3D Epsilon ofera un rezultat solid si fiabil, indiferent de materialul utilizat.

Un senzor incorporat de rulare a filamentului detecteaza in mod inteligent prezenta materialului. Pentru a salva printul daca filamentul se termina, BCN3D Epsilon va intrerupe automat procesul de printare si va afisa un mesaj de avertizare despre lipsa materialului.

BCN3D Epsilon este, de asemenea, compatibil cu o gama larga de hot-end-uri: 0,4, 0,6, 0,8 si 1,0 mm; care imbunatateste versatilitatea si aplicatiile sale, de la printarea unor detalii mici, delicate, la piese robuste, pe scara mare.


Robust si accesibil: instrumentul perfect pentru lucru

Toate aceste caracteristici, care fac ca BCN3D Epsilon sa fie cea mai avansata imprimanta 3D a BCN3D Technologies, sunt intr-un cadru robust din metal cu un design simplu si elegant, dezvoltat pentru a se potrivi atat pe birou cat si in fabrica.

Cu aceasta imprimanta 3D este asigurata rezistenta, tehnologia puternica si fiabilitatea de nivel mondial. A fost conceputa pentru a crea piese complexe, cu proprietati mecanice solide - cu aceasta, posibilitatile sunt infinite!


Afla mai multe


#imprimanta3d #bcn3d #bcn3dtechnologies #3dprinter #printare3d #imprimare3d #tiparire3d #profesional #fabricare #fabricareaditiva #additivemanufacturing #epsilon #industrial #suntem3d