Despachetare, instalare si print: noua imprimanta M300 Plus cu sistem de filtrare HEPA Cover

Producatorul polonez de echipamente de printare 3D, Zortrax a lansat acum cateva saptamani noua imprimanta Zortrax M300 Plus. Suntem bucurosi sa va anuntam ca aceasta a sosit in depozitul nostru si este acum in stoc.


Primul lucru pe care il puteti observa la acest echipament este ambalajul solid. Pentru a evita deteriorarea in timpul transportului, ambalarea imprimantei Zortrax #M300Plus, ca si a celorlalte modele de imprimante, este foarte riguroasa, fiind utilizate mai multe materiale si mai multe straturi de protectie.

Etapele despachetarii si instalarii acesteia le puteti regasi in manualul furnizat impreuna cu echipamentul precum si in galeria foto de mai jos.Printre caracteristicile noii imprimante Zortrax M300 Plus, care dispune de un spatiu foarte mare de printare 300x300x300mm, caracteristici pe care le puteti regasi aici, se numara:

- Conectivitate Wi-Fi

- Camera built-in

- Extruder imbunatatit

- Senzor de terminare a materialului

- Precum si posibilitatea de a printa Z-ULTRAT

In plus, sistemul de filtrare HEPA Cover asigura atat o calitate imbunatatita a printului cat si un mediu de lucru sanatos prin prezenta celor doua filtre: HEPA si Carbon. Puteti afla mai multe despre acest sistem aici.


Imprimanta 3D Zortrax M300 Plus cu sistem de filtrare HEPA Cover

Etapa urmatoare a constituit-o printul efectiv. Au fost efectuate trei printuri de test, realizate din Z-ULTRAT Blue, un material pe baza de ABS, care este prezent acum ca optiune in noul Z-SUITE.

Sunt cunoscute, desigur, problemele pe care ABS-ul le poate genera in special unui utilizator neexperimentat si de aceea am realizat testele cu acest material.

Inaltimile celor trei printuri: 30mm, 70mm si, respectiv, 300mm.Calitatea printului este, dupa cum am fost obisnuiti de #Zortrax, exceptionala. Faptul ca printurile de dimensiuni mari pot fi acum realizate perfect si cu materiale foarte rezistente dar sensibile la conditiile de printare deschide noi oportunitati in ceea ce priveste prototiparea.Zortrax M300 Plus se dovedeste a fi un partener de incredere pentru proiectele Dvs.


#zortrax #m300plus #imprimanta3d #incredere #robusta #fiabila #printaresanatoasa #mare

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
CONTACT

SUNTEM 3D

marca inregistrata a

ATELIER CONCEPT&DESIGN STUDIO srl

str. Valea Merilor nr. 39, sect.1, Bucuresti

Nr. Reg. Com.  J40 / 5764 / 2015

CUI / CIF RO-34508187

Contact:

informatii@suntem3d.ro

tel. 0799 - 780 - 393

Conturi bancare:

IBAN: RO40 BACX 0000 0011 5425 1000

Trezorerie S1: RO86 TREZ 7015 069X XX01 7955

© 2020 SUNTEM 3D marca inregistrata a sc ATELIER CONCEPT & DESIGN STUDIO srl

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey YouTube Icon
  • Spotify
  • Grey LinkedIn Icon