top of page

Despachetare, instalare si print: noua imprimanta M300 Plus cu sistem de filtrare HEPA Cover

Producatorul polonez de echipamente de printare 3D, Zortrax a lansat acum cateva saptamani noua imprimanta Zortrax M300 Plus. Suntem bucurosi sa va anuntam ca aceasta a sosit in depozitul nostru si este acum in stoc.


Primul lucru pe care il puteti observa la acest echipament este ambalajul solid. Pentru a evita deteriorarea in timpul transportului, ambalarea imprimantei Zortrax #M300Plus, ca si a celorlalte modele de imprimante, este foarte riguroasa, fiind utilizate mai multe materiale si mai multe straturi de protectie.

Etapele despachetarii si instalarii acesteia le puteti regasi in manualul furnizat impreuna cu echipamentul precum si in galeria foto de mai jos.Printre caracteristicile noii imprimante Zortrax M300 Plus, care dispune de un spatiu foarte mare de printare 300x300x300mm, caracteristici pe care le puteti regasi aici, se numara:

- Conectivitate Wi-Fi

- Camera built-in

- Extruder imbunatatit

- Senzor de terminare a materialului

- Precum si posibilitatea de a printa Z-ULTRAT

In plus, sistemul de filtrare HEPA Cover asigura atat o calitate imbunatatita a printului cat si un mediu de lucru sanatos prin prezenta celor doua filtre: HEPA si Carbon. Puteti afla mai multe despre acest sistem aici.


Imprimanta 3D Zortrax M300 Plus cu sistem de filtrare HEPA Cover

Etapa urmatoare a constituit-o printul efectiv. Au fost efectuate trei printuri de test, realizate din Z-ULTRAT Blue, un material pe baza de ABS, care este prezent acum ca optiune in noul Z-SUITE.

Sunt cunoscute, desigur, problemele pe care ABS-ul le poate genera in special unui utilizator neexperimentat si de aceea am realizat testele cu acest material.

Inaltimile celor trei printuri: 30mm, 70mm si, respectiv, 300mm.