top of page

Ce s-a intamplat la Bucharest Technology Week 2019 la standul Suntem 3D / Filamente 3D

Evenimentul, aflat la a patra editie, cel mai amplu festival urban dedicat celebrarii puterii tehnologiei, este dedicat iubitorilor de tehnologie de toate varstele, indiferent daca sunt studenti, profesionisti sau antreprenori. Scopul declarat al acestui eveniment este de a incuraja inovarea si adoptarea de noi tehnologii.



Fabricarea aditiva si avantajele necontestate ale acesteia reprezinta generatia viitoare de productie industriala inteligenta. Din acest motiv, am decis sa prezentam portofoliul nostru de echipamente de printare 3D, BCN3D Technologies si Zortrax. Acestea au inclus prezentarea in premiera a noii imprimante Zortrax M300 Dual, cu doua extrudere, a revolutionarei imprimante 3D UV DLP Inkspire, imprimantele 3D performante din seria M Plus, imprimantele cu doua extrudere independente (IDEX) BCN3D Technologies Sigma si SigmaX cu volume mari de printare si prezentarea in premiera a dispozitivului de post-procesare automata a printurilor cu ajutorul vaporilor, Zortrax Apoller.



Imprimanta M300 Dual, cu un volum de constructie 265x265x300 mm suficient de mare pentru a printa modele relativ mari, necesare in diverse industrii, de la industria auto, industria aerospatiala pana la arhitectura, este cel mai nou echipament de la Zortrax. Cu posibilitatea de printare atat cu un singur extruder cat si duala, calibrare automata pentru lucrul cu orice tip de platforma, senzori de intrerupere a curentului electric, ai blocarii filamentului si ai terminarii filamentului, impreuna cu posibilitatea utilzarii filamentelor de la alti producatori, M300 Dual este un echipament absolut necesar oricarei afaceri.



Revolutionara imprimanta pe rasina, Zortrax Inkspire, ofera utilizatorilor controlul total: de la software-ul de slicing pana la tipul de rasina utilizata, impreuna cu viteza si precizia de neegalat, fiind un ajutor aboslut necesar atunci cand este necesar un nivel de detaliere extrem de ridicat.



Zortrax Apoller, dispozitivul automat de post-procesare a printurilor realizate din ABS, HIPS sau ASA, asigura utilizatorului siguranta in utilizare cat si rezultate perfecte si identice de fiecare data.



Sistemul IDEX, de extrudere independente, al imprimantelor BCN3D Technologies Sigma si SigmaX ofera utilizatorului o productivitate ridicata impreuna cu un volum masiv de printare si o precizie ridicata. Echipamentele sunt dotate cu senzori de terminare a filamentului si cu sistem de extrudare de cea mai inalta performanta.



Dumneavoastra, vizitatorii nostri de la Bucharest Technology Week 2019, dorim sa va multumim pentru ca v-ati petrecut timpul alaturi de noi, discutand cu pasiune despre noile tehnologii de fabricatie aditiva si aplicatiile acestora si impartasind gandurile si opiniile dumneavoastra. Cu cei care nu au putut veni in acest an la Bucharest Technology Week speram sa ne intalnim anul viitor.


#btechweek #TechWeekRO #suntem3d #imprimanta3d #printer3d #3dprinting #3dprinter #printare3d #imprimare3d #tiparire3d #bcn3dtechnologies #zortrax

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page