top of page

BCN3D Epsilon W27 ajuta Ferodronele Agri.Builders sa zboare


● Utilizarea in agricultura a imprimantelor 3D BCN3D, de la prototip la produs finit

● Realizarea de accesorii pentru protejarea culturilor

● Folosirea tehnologiilor aditive pentru a obtine cea mai usoara dronaCa alternativa la pesticide, Agri.Builders a dezvoltat atasamente pentru drone pentru a transporta inele care elibereaza hormoni pentru a preveni deteriorarea migdalilor. Parteneriatul dintre BCN3D Epsilon W27 si Smart Cabinet le-a asigurat buna desfasurare a procesului de printare si le-a oferit o gama de materiale din care sa aleaga.Uita-te la cerul de deasupra Lyon si este posibil sa vezi niste drone cu aspect curios care zboara de pe un varful al unui copac pe altul. Acestea sunt de fapt Pherodrones, cel mai recent produs al start-up-ului Agri.Builders, care lasa inele deasupra migdalilor pentru a elibera hormoni si, astfel, previn aparitia insectelor care dauneaza culturilor. Lucrand cu un Epsilon W27 + Smart Cabinet, accesoriile printate 3D pentru drone servesc ca o alternativa ecologica la pesticide.


Nascut initial ca proiect al Groupama, Agri.Builders este format din Antoine Duchemin, Antoine Boudon si Alexis Trubert; trei studenti ingineri in ultimul an de universitate. Dupa ce le-am vazut succesul cu un Epsilon W27, BCN3D a decis ca Agri.Builders va fi compania perfecta pentru a actiona ca beta-tester pentru Smart Cabinet, iar produsul nu i-a dezamagit!


„Smart Cabinet este un dispozitiv uimitor. Epsilon W27 este o imprimanta exceptionala in sine, dar in combinatie cu Smart Cabinet, este cu adevarat altceva. ” - Antoine Duchemin, director tehnic Agri.Builders.

Ferodronele: protejarea plantelor si a insectelorComponentele vazute in imaginea de mai sus in alb sunt atasate la dronele M200 de la DJI Drones. Ele sunt apoi utilizate pentru a transporta inele de cauciuc cu o greutate de 10 g cu un diametru de 60 cm.