top of page

Aparatul Zortrax Apoller Smart Vapor Smoothing


Utilizarea lui Apoller este foarte ieftina. Sistemul foloseste materiale de netezire cu costuri reduse si poate netezi mai multe obiecte simultan.

Un sistem avansat de vidare garanteaza o etansare sigura asigurand o utilizare de birou sigura si o mai buna netezire.

Apoller SVS poate retine si recicla solventul vaporizat, diminueaza concentratia de vapori la niveluri sigure si asigura ca modele sunt sigure la atingere dupa procesare.


Aparatul Zortrax Apoller Smart Vapor Smoothing (SVS) elimina efectiv stratificarea vizibila din printurile 3D FDM fara pierderi de precizie dimensionala si detalii.Zortrax Apoller este un sistem SVS de birou care lucreaza cu acetona sau MEK pentru a netezi modelele printate 3D FDM. Cu o interfata tactila intuitiva si cu algoritmi care gestioneaza procesul de uniformizare, Zortrax Apoller este urmatorul pas in procesul de fabricare aditiva.

Modelele netezite prin vaporizare vor avea aspectul pieselor turnate prin injectie, cu un finisaj lucios sau mat, in functie de filamentul utilizat. Cu un proces dublu de condensare, o sticla de solvent de 300 ml poate fi utilizata pentru netezirea mai multor printuri, in loc de unul singur. Aceasta eficienta inseamna ca productia saptamanala combinata a patru imprimante 3D FDM tipice poate fi netezita automat intr-o singura zi, fara pierderi de calitate.Siguranta este intotdeauna o preocupare extrem de importanta si Zortrax Apoller o transforma intr-o prioritate esentiala pentru utilizatori. Zortrax Apoller ofera fiabilitate de clasa industriala prin redundante construite cu atentie in sistem. Camera de netezire ramane inchisa pana cand solventii sunt depozitati in siguranta in rezervoarele lor, asigurandu-se ca Apoller respecta Directivele Europene privind locul de munca ATEX (European ATEX Workplace Directives) pentru imbunatatirea protectiei lucratorilor in atmosfere explozive. Pana de curent? Nu este o problema, deoarece camera va ramane sigilata. Atunci cand alimentarea se reporneste, Zortrax Apoller va decontamina automat camera. Acest lucru face ca netezirea prin vaporizare sa reprezinte o tehnica viabila de post-procesare in procesul de prototipare, mentinand in acelasi timp cea mai mare siguranta la locul de munca.Zortrax va arata publicului Apoller pentru prima data in cadrul Formnext 2018.Zortrax Apoller

Caracteristici principale: