top of page

Zortrax şi seria M

Poziționându-se ca partener de printare 3D pentru orice afacere, Zortrax este un producător european (polonez) de top de soluții integrate de printare 3D. Cu o acoperire la nivel mondial, compania oferă o gamă largă de soluții de înaltă calitate care vizează sprijinirea profesioniștilor din foarte multe domenii.
Strategia de afaceri a companiei este concentrată pe furnizarea unui ecosistem de printare 3D de cea mai bună calitate pentru o gamă largă de profesioniști în afaceri. Produsele companiei sunt folosite de mii de clienți din întreaga lume în diverse industrii, cum ar fi: arhitectură, asistență medicală, automobile, inginerie industrială, educație sau modă.


Înființată în 2011 de Rafal Tomasiak și Marcin Olchanowski, ideea Zortrax a fost de a crea un sistem complet de printare 3D, menținând în același timp distanța față de industria DIY.


Sprijinit de o campanie Kickstarter de mare succes, producătorul a livrat în 2013 prima imprimantă 3D M200 tuturor susținătorilor și a continuat să investească în dezvoltarea ulterioară. Din succesul produsului, compania a reușit să deschidă primul magazin de echipamente 3D din Polonia.

Ideea principală a showroom-ului este extinderea cunoștințelor de printare 3D atât în rândul profesioniștilor, cât și al studenților. Este unul dintre primele magazine mono-brand din Europa.


Încă de la înființarea sa, Zortrax a creat o creștere consecventă bazată pe potențialul său operațional și financiar. Extinderea dinamică a companiei este reprezentată de un număr de indicatori-cheie, printre care o creștere anuală a veniturilor cu 300% în perioada 2014-2015 și o creștere constantă a numărului de angajați de la doar câțiva angajați în 2013 la peste 80 în 2016. Acest tip de performanță a contribuit la stabilirea Zortrax ca fiind unul dintre cei mai importanţi furnizori globali de soluţii 3D de printare.


</