O nouă actualizare a software-ului Z-SUITE

Ca răspuns la nevoile comunității, Zortrax a lansat astăzi o nouă actualizare de software disponibilă pentru toate imprimantele 3D Zortrax. Cea mai recenta versiune a software-ului Z-SUITE, 2.6.1, îmbunătățește semnificativ calitatea printurilor și lucrează mult mai rapid.
Ce aduce nou aceasta actualizare:


- Zortrax M200 Plus va printa şi mai bine cu Z-ABS, Z-GLASS, Z-HIPS, Z-PETG, Z-ULTRAT


- Zortrax Inventure va printa şi mai bine cu Z-PETG, Z-ULTRAT Plus


- Aderarea modelelor la platforma de Zortrax M200 Plus a fost îmbunătățită semnificativ


- A fost introdusă opțiunea de suport legacy - această funcție permite utilizatorilor să genereze structuri de suport în același mod în care funcționează Z-SUITE 1. Cantitatea de suport este ajustată automat la setările preferate de printare. Ca rezultat, structurile de susținere sunt generate odată ce materialul și grosimea stratului au fost alese.


- A fost adăugat un instrument de replicare .zcode / .zcodex - instrumentul permite utilizatorilor să creeze copii ale unui fișier .zcode / .zcodex deja generat. Replicarea fișierelor .zcode / .zcodex este mult mai rapidă și nu este necesar să adăugați structuri de suport pentru fiecare model separat. Adăugați structuri de suport editabile unui singur model, generați-le și replicați fișierul .zcode / .zcodex


- Instrumentul “obiecte selectate” introduce file pentru a afișa informații despre dimensiunea și volumul real ale modelului selectat. Valorile X, Y, Z se referă la zona de incadrare a unui model (adică dimensiunile sale maxime), în timp ce valoarea V descrie volumul general al unui obiect selectat.


- Opțiunea Pause a fost adăugată în panoul My Devices (Dispozitivele mele) în Z-SUITE - utilizatorii pot opri acum temporar procesul de printare, în orice moment, direct din software-ul Z-SUITE.


- Performanța Z-SUITE pe Mac OSX El Capitan a fost îmbunătățită - au fost rezolvate problemele legate de ecran alb și erori de system.


Decarcați noua actualizare de aici.

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
CONTACT

SUNTEM 3D

marca inregistrata a

ATELIER CONCEPT&DESIGN STUDIO srl

str. Valea Merilor nr. 39, sect.1, Bucuresti

Nr. Reg. Com.  J40 / 5764 / 2015

CUI / CIF RO-34508187

Contact:

informatii@suntem3d.ro

tel. 0799 - 780 - 393

Conturi bancare:

IBAN: RO40 BACX 0000 0011 5425 1000

Trezorerie S1: RO86 TREZ 7015 069X XX01 7955

© 2020 SUNTEM 3D marca inregistrata a sc ATELIER CONCEPT & DESIGN STUDIO srl

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey YouTube Icon
  • Spotify
  • Grey LinkedIn Icon