top of page

PHILAMENT. Arta materialului 3D.

Printarea 3D este o industrie noua si provocatoare, iar acest fapt ofera spatiu ideilor inovatoare. Cu filamente noi in mana, designerii si inginerii pot face față provocărilor pe care nu le-au crezut pana acum.


Echipa PHILAMENT are o experienta vasta in domeniul polimerilor și al industriei chimice. In ultimii ani, au obtinut recunoasterea în domeniul tehnologiei compuse din biopolimeri, au dezvoltat mai multe produse biopolimer si noile tehnologii know-how.


Experienta PHILAMENT in domeniul chimiei si cunoasterea aprofundata a materialelor ii face capabili sa creeze solutii specifice industriei in ceea ce priveste printarea 3D.


Scopul PHILAMENT este de a conduce o afacere sanatoasa din punct de vedere economic, care are un impact minim asupra mediului. Deoarece industria de printare 3D evoluează dinamic si atat indivizii cat si companiile creeaza tot mai multe produse in acest fel, este important sa ne gandim la consecintele pe termen lung ale acestei noi tehnologii. Vrem sa reducem cat mai mult amprenta de carbon a printarii 3D. De aceea, filamentele sunt din biopolimeri. Daca nu mai sunt necesar, produsele gata printate din aceste materii prime ecologice pot fi transformate din nou în filamente. In plus, în condiții de compostare corespunzatoare, aceste produse sunt biodegradabile.


Philament este arta materialului 3D. Philament este arta inovarii. Philament este arta calitatii.

Featured Posts