top of page

Polymaker. Profesional si functional.

Infiintata in 2012, Polymaker este o companie dedicata inovarii, calitatii si sustenabilitatii, in cautarea de a produce materiale sigure si curate pentru industria de printare 3D. Nu doar adera pur si simplu la standardele actuale, dar cu siguranta devin lideri de piata in industria filamentelor in ceea ce priveste calitatea.Cu un proces de control al calitatii in opt pasi, filamentele Polymaker nu numai ca au cele mai bune standarde de calitate, dar au si proprietati inovatoare care ofera o mai buna experienta de printare, asigurând eficienta imprimantelor 3D si imputernicind consumatorii sa creeze produse printate 3D. Cu un portofoliu de materiale aflat in crestere rapida, Polymaker va continua sa aduca noi materiale performante pentru comunitatea de printare 3D.


Faceti cunostinta cu materialele Polymaker:

Polymaker PolyPlus PLA™ este un filament PLA premium proiectat pentru toate imprimantele desktop 3D FDM / FFF. Este produs cu tehnologia patentata Jam-Free ™, care asigura o extrudare consistenta si impiedica blocajele.

Polymaker PolyMax PLA™ este un material de printare 3D cu proprietati mecanice excelente si o foarte buna calitate a printarii. PolyMax™ PLA are o rezistenta la impact de pâna la de noua ori mai mare decât cea a PLA-ului obisnuit, si proprietati mecanice generale mai bune decât ABS-ul.

Polymaker PC-Max™ este un filament avansat pe baza de policarbonat, proiectat special pentru printarea 3D FDM / FFF. In plus fata de calitatea ridicata a printarii, rezistenta mecanica ridicata si rezistenta la caldura, Polymaker PC-Max ™ ofera o rezistenta excelenta la impact si rezistenta la rupere, facându-l alegerea ideala pentru aplicatiile de inginerie.

Polymaker PC-Plus™ este un filament pe baza de policarbonat conceput special pentru printarea 3D FDM / FFF. Ofera o calitate superioara a printarii, rezistenta mecanica excelenta si rezistenta la caldura, cu temperaturi moderate de printare si rezistenta mare la deformare.