Polymaker. Profesional si functional.

Infiintata in 2012, Polymaker este o companie dedicata inovarii, calitatii si sustenabilitatii, in cautarea de a produce materiale sigure si curate pentru industria de printare 3D. Nu doar adera pur si simplu la standardele actuale, dar cu siguranta devin lideri de piata in industria filamentelor in ceea ce priveste calitatea.Cu un proces de control al calitatii in opt pasi, filamentele Polymaker nu numai ca au cele mai bune standarde de calitate, dar au si proprietati inovatoare care ofera o mai buna experienta de printare, asigurând eficienta imprimantelor 3D si imputernicind consumatorii sa creeze produse printate 3D. Cu un portofoliu de materiale aflat in crestere rapida, Polymaker va continua sa aduca noi materiale performante pentru comunitatea de printare 3D.


Faceti cunostinta cu materialele Polymaker:

Polymaker PolyPlus PLA™ este un filament PLA premium proiectat pentru toate imprimantele desktop 3D FDM / FFF. Este produs cu tehnologia patentata Jam-Free ™, care asigura o extrudare consistenta si impiedica blocajele.

Polymaker PolyMax PLA™ este un material de printare 3D cu proprietati mecanice excelente si o foarte buna calitate a printarii. PolyMax™ PLA are o rezistenta la impact de pâna la de noua ori mai mare decât cea a PLA-ului obisnuit, si proprietati mecanice generale mai bune decât ABS-ul.

Polymaker PC-Max™ este un filament avansat pe baza de policarbonat, proiectat special pentru printarea 3D FDM / FFF. In plus fata de calitatea ridicata a printarii, rezistenta mecanica ridicata si rezistenta la caldura, Polymaker PC-Max ™ ofera o rezistenta excelenta la impact si rezistenta la rupere, facându-l alegerea ideala pentru aplicatiile de inginerie.

Polymaker PC-Plus™ este un filament pe baza de policarbonat conceput special pentru printarea 3D FDM / FFF. Ofera o calitate superioara a printarii, rezistenta mecanica excelenta si rezistenta la caldura, cu temperaturi moderate de printare si rezistenta mare la deformare.

Polymaker PolySmooth™ ofera caracteristici excelente de printare, proprietati mecanice echilibrate si, cel mai important, proprietatea de a fi "usor de lustruit" atunci când este expus la alcooli comuni, cum ar fi alcool izopropilic sau etanol.

Polymaker PolyWood™ este un material de printare 3D care imita lemnul, care nu contine lemn natural astfel asigura o experienta de printare Jam-Free ™ curata.

Polymaker PolySupport™ este un material conceput pentru a rezolva una dintre problemele cele mai intimidante in printarea 3D FDM / FFF: suportul. PolySupport ™ genereaza structuri de sprijin care pot fi indepartate cu usurinta manual.

Polymaker PolyFlex™ este un material de printare 3D foarte flexibil, dar usor de printat. Dispunând de o elasticitate buna si o mare rezistenta la rupere, PolyFlexTM deschide un domeniu complet nou de aplicatii.

Polymaker PolyMide CoPA™ se bazeaza pe un co-polimer din Nylon 6 si Nylon 6,6. Filamentul combina rezistenta excelenta, duritatea si rezistenta la caldura de pâna la 180˚C.


Polymaker Polybox™ este o cutie de depozitare a filamentelor care va permite sa stocati materialele in mediul lor optim pentru printare in timp ce puteti printa cu ele.


Polymaker Polysher™ a fost proiectat cu o abordare metodica de la electronica la suruburile folosite. Cu peste 40 de parti, designerii nostri s-au asigurat ca nimic nu a fost trecut cu vederea, asigurand design-ul exact si o fabricare bine gandita. Magia reala apare atunci cand puneti printurile realizate din PolySmooth™ in Polysher™. Cu tehnologia unica Micro-Droplet Polishing de la Polymaker, liniile straturilor vor disparea ca prin magie, lasându-va un obiect cu adevarat finit cu o suprafaţa stralucitoare si neteda.

Descarcati catalogul de prezentare (EN) pentru mai multe informatii.

Featured Posts