top of page

Fillamentum – addi(c)tive polymers

Iubesti sunetul imprimantei tale 3D?

Si noi. Este o realitate: suntem dependenti de printarea 3D, asa cum recunosc si producatorii de filamente Fillamentum.


Fillamentum este marca sub care sunt comercializate filamentele de inalta calitate produse de compania ceha Parzlich s.r.o.

Infiintata in anul 2011 ca producator de mase plastice, profile extrudate de inalta rezistenta, polimeri speciali destinati aplicatiilor inginesti, compania deserveste sectoare ca industria auto, industria chimica si de ambalare, precum si sectorul medical.

Cu specialisti cu experienta de peste 15 ani in industria plasticului, Fillamentum are divizie proprie de cercetare si testare.

Filamentele produse de acestia sunt controlate foarte strict atat din punct de vedere calitativ cat si in ceea ce priveste tolerantele.

© Fillamentum - Imagini din fabrica Parzlich, Hulin, Cehia

Portofoliul de filamente variaza de la filamentele clasice (PLA si ABS) pana la filamente speciale (ASA, HIPS, PVA, Flexifill, CPE HG100 si Timberfill).


Alegerea filamentului potrivit proiectului Dvs. presupune atat specificatii de culoare cat si tehnice, de rezistenta, flexibilitate etc. de aceea Fillamentum va pune la dispozitie specificatiile culorilor filamentelor sunt precizate in sistemul cromatic Pantone si in RAL, precum si posibilitatea de a consulta fisele tehnice ale acestor filamente.Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page