top of page

Start 2 Play 2017 - prima ediţie a târgului de jocuri şi jucării

Sâmbătă şi duminică, 25 şi 26 noiembrie 2017, a avut loc prima ediţie a târgului de jocuri şi jucării Start 2 Play la Romexpo, în pavilionul C6.


Suntem 3D la Start2Play

Suntem 3D a participat la acest eveniment având două obiective: familiarizarea vizitatorilor cu tehnologiile 3D precum şi în calitatea de provider de soluţii 3D complete pentru producătorii de jucării.


Suntem 3D - solutii 3D complete la Start2Play

Au fost două zile pline, în care echipa Suntem 3D a răspuns la foarte multe întrebări atât în ceea ce priveşte tehnologia în sine, cât şi întrebări specifice referitoare atât la soluţiile 3D cât şi la consumabile.

Expunând portofoliul nostru complet de echipamente 3D şi de filamente 3D, precum şi de obiecte printate special pentru acest eveniment, vizitatorii și expozanții au putut avea astfel o imagine completă asupra ofertei noastre de înaltă calitate.

AT-AT Star Wars

Mulţumim tuturor pentru curiozitatea şi entuziasmul cu care ne-au abordat şi, împreună cu partenerii noştri 3D Kreator, BCN3D Technologies, Zortrax, Open Technologies, FormFutura, ColorFabb, Fillamentum, Innofil3D, Philament, Polymaker şi Refil vă aşteptam şi la următoarea ediţie!

Pentru a vedea portofoliul nostru complet accesaţi Suntem 3D.

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page