Imprimanta 3D BCN3D SigmaX 

Dincolo de limitari geometrice sau de material
 

Captati idei si mai mari
 

Dublati productivitatea

 

SigmaX este o imprimanta 3D profesionala [FFF], caracterizata prin volumul sau impresionant de printare si sistemul IDEX (Independent Dual Extruder). Aceste caracteristici principale transforma SigmaX in cea mai versatila imprimanta 3D de pe piata, ideala pentru cei care au nevoie sa printeze piese mari, complexe sau sa-si mareasca capacitatea de productie.

SigmaX nu este doar un echipament de prototipare rapida, ci un centru de productie puternic. Datorita sistemului IDEX, aceasta dispune de doua moduri de printare extrem de productive.

Scaleaza-ti proiectele


Deoarece uneori dimensiunea conteaza, SigmaX are un volum foarte mare de printare de 420x297x210mm. Produceti piese functionale la scara mai mare si eliminati divizarea sau scalarea obiectelor Dvs.: volumul nu va mai fi o limitare.

Nu va constrangeti ideile, ci doar le faceti reale.

 

BCN3D SigmaX este o imprimanta 3D de birou de inalta calitate, caracterizata in special de abordarea sa inovatoare in extrudarea duala.

Datorita sistemului unic IDEX (Sigma Independent Dual Extruder), SigmaX este un instrument versatil capabil sa printeze multicolor sau multi-material, cu accent special pe printarea suporturilor solubile in apa, reducand la minimum dezavantajele obisnuite ale extrudarii duale.

In plus, gama larga de produse disponibile (vandute separat) imbunatateste versatilitatea, permitand utilizatorului sa utilizeze cel mai potrivit cap de printare pentru fiecare proiect sau chiar sa combine diferite capete de printare pentru a reduce timpul de printare sau pentru a obtine un model mai solid fara a renunta la calitate.

HOTEND-uri OPTIMIZATE de E3D

Fabricate si asamblate de catre producatorul de top din lume, noua versiune de hotend

se remarca pentru:

· Calitatea fina a prelucrarii: geometria interna a duzei si încalzirea precisa a zonei necesare, conform celor mai înalte standarde de calitate

· Îmbunatatirea disiparii termice: geometria optimizata a caldurii si a zonei de încalzire ofera un transfer de caldura mai bun. Acest lucru reduce problemele legate de extrudare insuficienta (underextrusion) cauzate de scaderea caldurii si ofera o extrudare si mai fiabila în diferite medii de extrudare.

- Electronice rafinate: Cartusul de încalzire, cu tolerante mai bune în menţinerea temperaturii, asigura o mai mică variatie a comportamentului termic al diferitelor hotend-uri. Noii senzori de temperatura îmbunatatesc transferul de caldura, oferind o citire mai precisa si o extrudare mai lina.

· Asamblate de E3D: Procesul de asamblare si de control al calitatii efectuate de echipa de profesionisti de la E3D, într-o linie de asamblare de ultima ora, asigura o performanta de top în timp.

· Complet compatibil cu toate versiunile de imprimante Sigma și SigmaX: Noua versiune de hotend poate fi utilizata în orice imprimanta BCN3D Sigma sau Sigmax, indiferent de versiune.

SISTEM DE EXTRUDERE DE LA BONDTECH

La fel ca în SigmaX de la lansarea sa, Sigma R19 ofera acum tehnologia high-tech dual drive de la Bondtech, oferind:

· Prindere fara egal: transmisiile dual drive s-au dovedit a fi cele mai bune sisteme de alimentare pentru a asigura o extrudare fiabila, pentru a scapa de macinare indiferent de filamentul folosit.

· Cuplu sporit: angrenajul extruderului ofera un cuplu puternic pentru a reduce problemele de extrudare insuficienta (underextrusion).

· Controlul îmbunatatit al extrudarii: angrenajul permite o si mai precisa rata de extrudare pentru a printa geometrii complexe.

SENZOR DE TERMINARE A FILAMENTULUI

Un subsistem simplu si foarte eficient: un comutator mecanic pentru detectarea prezentei filamentului permite prevenirea uneia dintre cele mai uzuale și cele mai frecvente fenomene, un motiv frustrant de ratare a printului: terminarea filamentului.

 

Pauza automata a printarii: În cazul în care filamentul se termina în timpul printarii, imprimanta se va întrerupe automat si va avertiza utilizatorul sa înlocuiasca filamentul pentru a relua printarea, astfel economisindu-se timp si bani.

 

Testat temeinic: mai multe iterații de proiectare și mii de ore de printare confera o performanta sigura în timp.

 

Complet compatibil cu toate versiunile anterioare de Sigma și Sigmax: Noua versiune de senzor poate fi utilizata în orice imprimanta BCN3D Sigma sau Sigmax, indiferent de versiune.

GUI si UX IMBUNATATITE

Interfata grafica rafinata include câteva noi functii, asistenti si informatii noi pentru a oferi utilizatorului o experienta mai lina si mai intuitiva.

 

Mai mulți parametri de control al printarii: Acum este posibila reglarea independenta, în timpul printarii, a ratei de curgere si a vitezei ventilatorului pentru fiecare hotend în parte.

Modurile Mirror si Duplication sunt activate pentru Sigma: Sigma R19 are cele mai productive moduri de printare pentru a profita de toata arhitectura IDEX.

Asistent nou pentru a schimba Hotend-ul: Acesta ofera un proces pas cu pas pentru a schimba corect hotend-ul si pentru a-l calibra corect.

 

Identificare a hotend-ului: Utilizatorul poate selecta hotend-ul instalat, lucru care îmbunatateste procesul de calibrare si împiedica confundarea configuratiilor gcode.

Alerte de întretinere: dupa o anumita distanta realizata, o alerta de întretinere apare si recomanda utilizatorului sa curete si sa unga axele.

 

Mai multe presetari de materiale: Asistentul pentru încarcarea filamentelor include acum mai multe presetari pentru materiale pentru a facilita procesul.

Ecrane de informatii: procesele si asistentii sunt detaliate, oferind utilizatorului posibilitatea de a opera imprimanta fara gres.

SISTEM OPEN FILAMENT, VERSATILITATE NELIMITATA

Datorita capetelor de printare integral metalice Sigma poate printa orice material care iti este necesar pentru a respecta cerintele tale, de la comunul PLA pana la cele mai avansate materiale plastice tehnice ca Nylon sau Policarbonat (PC), indiferent de producatorul acestora.

Materiale compatibile

PLA - ABS- PVA - CPE - Nylon - TPU - HIPS - Speciale

Software utilizat - Cura BCN3D

Asiguram un suport extins clientilor nostri: de la ajutorul in achizitionarea imprimantei, pana la instalarea si utilizarea acesteia.

 

Îmbunatatiti productivitatea
 

SigmaX R19 ofera doua moduri de printare extrem de productive datorita sistemului sau IDEX: duplicare si oglinda

Specificatii tehnice

Volum de printare

420 x 297 x 210 mm

Material

rola

Diametru material

2.85 mm

Diametru cap de printare

0.6 mm (0.3mm/0.4mm/0.5mm/0.8mm/1.0mm)

Conectivitate

USB, card SD

Extruder

doua (BondTech high-tech dual drive gear)

Hotend

optimizate, fabricate de e3D

Senzor de terminare material

Endstop mecanic

Platforma de printare

Platforma de sticla incalzita (PCB)

Suport

Solubil in apa

Materiale

PLA, ABS, PETG, Nylon, TPU, Compozite etc.

Calibrarea platformei

Automata

Ecran tactil

Da

Please reload

Tehnologie

FFF | Depunere in straturi de material termoplastic

Rezolutie a straturilor

0.05-0.5 (in functie de nozzle)

Temperatura maxima de printare (extruder)

290 C

Electronica

BCN3D Electronics v1.0 Independent Stepper Drivers (Marlin)

Temperatura maxima a platformei

100 C

Temperatura ambientala de functionare

20 - 30 C

Temeperatura de depozitare

0 - 35 C

AC input

AC 84-240V, AC 3.6-1.3 A, 50-60 Hz

Consum maxim

240 W

Please reload

Software

Cura BCN3D

Tip de fisiere

.gcode / .stl, .obj, .amf

Greutate livrare / Dimensiuni livrare

24 kg/ 550 mm x 790 mm x 674 mm

Please reload

Accesorii

Hotend-uri

O familie mare.

Alege hotend-ul potrivit pentru proiectul tau.

Beneficiaza de avantajele inchiderii imprimantei SigmaX pentru a respira un aer curat.

 

O familie mare

O FAMILIE MARE

Un cap de printare potrivit pentru fiecare moment: printati fie cel mai mic sau cel mai mare model, folositi filamente abrazive pentru a materializa piesa dvs. functionala sau pentru a profita de sistemul IDEX prin combinarea diferitelor dimensiuni ale duzei.

 

(Vandute separat)

 

TU ALEGI: MULTI-MATERIAL sau MULTICOLOR

Creati parti functionale prin combinarea proprietatilor a doua materiale diferite, cum ar fi filamentele rigide si flexibile. Sau faceti design-urile mai atractive prin printarea cu doua culori.

PRINTATI SUPORTURI SOLUBILE

Evitati limitarile geometrice si printati cele mai complicate piese datorita suporturilor solubile. Doar imersati modelul in apa si urmariti cum suporturile dispar.

Incinta SigmaX

 

Avantajele utilizarii carcasei de imprimanta BCN3D Sigmax:

- Temperatura interioara constanta pentru a preveni deformarea materialelor tehnice precum ABS, Nylon si PET-G.
- Protejati mediul de lucru de particule potential daunatoare datorita filtrului HEPA.
- Sporirea ratei de succes a printurilor. Foarte recomandat pentru acei utilizatori care vor printa piese mari.
- BCN3D SigmaX este chiar si mai silentios.
- Aerul din interiorul imprimantei este reînnoit datorita filtrului HEPA.
- Nu este nevoie sa însurubati, sa gauriti sau sa modificati imprimanta.
- Inchiderea poate fi pusa si îndepartata cu usurinta.

Inchiderea este dezasamblata, are manual de asamblare. Aceasta vine cu instrumentele necesare pentru asamblare. Aceasta carcasa este compatibila cu orice versiune SigmaX.

Doresc o oferta pentru imprimanta BCN3D SigmaX