top of page
Logo_200px_horizontal_negro.png
BCN3D_Epsilon_Series_professional_3D_Pri

EPSILON W50 SC

Epsilon W50 SC este o solutie profesionala puternica de printare 3D, conceputa pentru a livra piese la scara mare cu materiale de calitate industriala, datorita caracteristicilor precum camera sa incalzita pasiv, inchidere completa si mediu controlat de umiditate.

Alimentat de sistemul de extrudere duale independente (IDEX), Epsilon W50 ofera piese functionale extrem de puternice cu calitate si precizie, in timp ce Smart Cabinet (SC) sporeste imprimantei dvs. performanta, pastrand materialele in conditii optime si imbunatatind semnificativ calitatea fiecarui print.

W50: 420mm x 300mm x 400mm

BCN3D_Epsilon_Series_professional_3D_Pri

EPSILON W27 SC

Epsilon W27 SC este o solutie profesionala puternica de printare 3D, conceputa pentru a livra piese la scara mare cu materiale de calitate industriala, datorita caracteristicilor precum camera sa incalzita pasiv, inchidere completa si mediu controlat de umiditate.

Alimentat de sistemul de extrudere duale independente (IDEX), Epsilon W27 ofera piese functionale extrem de puternice cu calitate si precizie, in timp ce Smart Cabinet (SC) sporeste imprimantei dvs. performanta, pastrand materialele in conditii optime si imbunatatind semnificativ calitatea fiecarui print.

W27: 420mm x 300mm x 220mm

BCN3D_Epsilon_Series_professional_3D_Pri

EPSILON W50

Epsilon W50 este o solutie profesionala puternica de printare 3D, conceputa pentru a livra piese la scara mare cu materiale de calitate industriala, datorita caracteristicilor precum camera sa incalzita pasiv, inchidere completa si mediu controlat de umiditate.

W50: 420mm x 300mm x 400mm

BCN3D_Epsilon_Series_professional_3D_Pri

EPSILON W27

Epsilon W27 este o solutie profesionala puternica de printare 3D, conceputa pentru a livra piese la scara mare cu materiale de calitate industriala, datorita caracteristicilor precum camera sa incalzita pasiv, inchidere completa si mediu controlat de umiditate.

W27: 420mm x 300mm x 220mm

bottom of page