Scanner 3D SCAN-in-a-BOX FX

Scanner-ul 3D SUPREM
 

SCAN in a BOX-FX este cel mai bun scanner cu Lumină Structurata din categoria sa. Rapid, fiabil, precis și extrem de versatil, datorită structurii sale reconfigurabile, captează rapid un model 3D cu rezoluție înaltă impreuna cu informatiile despre culorile acestuia.

PROFESIONALISM RECUNOSCUT LA NIVEL MONDIAL

Produs cu precizie în fiecare detaliu, SCAN in a BOX-FX oferă performanța și profesionalism de primă clasă, reprezentând cel mai important scanner 3D pentru tehnologia sa și pentru segmentul său de piață.

Designul Made in Italy a fost optimizat din punct de vedere structural pentru a acorda consistență și o mai mare stabilitate sistemelor. Noile componente dedicate oferă o experiență de scanare mai fluidă, rapidă și simplificată.

Sstemul de scanare SCAN in a BOX-FX este completat cu noi instrumente software puternice și accesorii exclusive, care asigură rezultate de inalta calitate.

TRANSFORMAREA DIGITALĂ PENTRU CREȘTEREA AFACERILOR

SCAN in a BOX-FX este proiectat pentru utilizatorii avansați și companiile care caută cea mai bună performanță pentru a economisi timp și resurse prețioase. Această țintă este acum realizabilă datorită hardware-ului rafinat și dedicat, combinat cu tehnologia 3D de scanare de ultimă oră.

SCAN in a BOX-FX scanează în mai puțin de 2 secunde, scăzând timpul solicitat pentru o digitizare completă a unui obiect, profitând de noile conexiuni USB de înaltă calitate, camerele industriale și proiectorul HD.

Rapid, precis, fiabil și concret: SCAN in a BOX-FX este un brand de încredere pentru toate companiile care au nevoie de cea mai recentă tehnologie în perspectiva transformării și progresului lor digital.

INSTRUMENTE SOFTWARE AVANSATE ȘI PUTERNICE

 

Dezvoltat pentru a coopera în cel mai eficient mod cu SCAN in a BOX-FX, Software-ul IDEA este un software de scanare și modelare 3D care permite crearea unui model digital complet de 360 de grade, fără erori topologice în geometria suprafetelor.

Recunoscut ca cel mai bun software de scanare 3D din categoria sa de către un numar mare de utilizatori, Software-ul IDEA ajunge la un nou nivel cu versiunea FX: modulul de instrumente suplimentare pentru a obține controlul complet asupra timpului de procesare și asupra manipulării datelor la fiecare pas , până la exportul de fișiere pentru operațiile ulterioare.

Interfața prietenoasă și intuitivă, cu pictograme în culori diferite, ghidează o experiență de utilizare liniară și fără probleme, exploatând toată puterea SCAN in a BOX-FX.

CALITATE FARA COMPROMIS

SCAN in a BOX-FX are toate caracteristicile bine cunoscute ale liniei sale de produse și adaugă o nouă gamă de soluții care ii extind potențialul. Funcțional și reconfigurabil, scanerul 3D este conceput cu atenție pentru a atinge performanțele de top.

SCAN in a BOX-FX este un echipament versatil care poate fi adaptat pentru fiecare aplicație necesară.

accesorii SCAN in a BOX-FX

Masterul de calibrare permite calibrarea scannerului pentru urmatoarele campuri de achizitie: 400x320mm; 450x360mm; 500x400mm.

Acest accesoriu se vinde separat. NU este inclus in kitul de baza. Necesita kitul SCAN in a BOX -FX pentru a functiona.

Master suplimentare de calibrare

Profitati la maximum de scannerul 3D SCAN in a BOX adaugand masa rotativa automata. Conectati-o pentru a profita de noul mod de scanare si de alinierea pe axe automata!

Acest accesoriu se vinde separat. NU este inclus in kitul de baza.

Necesita kitul SCAN in a BOX-FX pentru a functiona.

Masa rotativa automata

Acesta este o carcasă rigida inovatoare, moale in interior, care transportă perfect scannerul 3D SCAN in a BOX-FX și accesoriile sale, fără a fi nevoie să eliminați elementele necesare lucrului efectiv sau protecției echipamentelor.

Acest accesoriu se vinde separat. NU este inclus in kitul de baza. Necesita kitul SCAN in a BOX -FX pentru a functiona.

Carcasa rigida pentru transport

Specificatii tehnice

Rezoluție / Camere de scanare

de la 0,062 mm la 0,375 mm

USB 3.0 / senzor 2 Mpx

Câmpuri de scanare

reconfigurabile de la 100 x 75 mm la 600 x 480 mm

 

Distanțe de lucru  / Precizie
de la 190 mm la 1355 mm 0,04 mm*


Textură / Date despre culoare

disponibil, inclus

Formate de export fișiere
Mesh: OBJ, STL, PLY, OFF / Point Cloud: ASC

 

Timp de scanare

~ 2 secunde pe scanare

 

Proiector

1280 x 800 LED 450 Lumeni

Doresc o oferta pentru scannerul 3D SCAN in a BOX-FX
CONTACT

SUNTEM 3D

marca inregistrata a

ATELIER CONCEPT&DESIGN STUDIO srl

str. Valea Merilor nr. 39, sect.1, Bucuresti

Nr. Reg. Com.  J40 / 5764 / 2015

CUI / CIF RO-34508187

Contact:

informatii@suntem3d.ro

tel. 0799-780-393

Conturi bancare:

IBAN: RO40 BACX 0000 0011 5425 1000

Trezorerie S1: RO86 TREZ 7015 069X XX01 7955

© 2019 SUNTEM 3D marca inregistrata a sc ATELIER CONCEPT & DESIGN STUDIO srl

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey YouTube Icon
  • Grey LinkedIn Icon