Scanner 3D SCAN-in-a-BOX

SCAN in a BOX este un scanner 3D modular, bazat pe tehnologia revolutionara de Lumina Structurata, creat si produs in Italia. Permite capturarea atat a culorii cat si a texturii, introducandu-le direct in modelul 3D. Permite utilizatorului sa aleaga parametrii de scanare si sa creeze imagini 3D in doar cateva secunde.

 

SCAN in a BOX este livrat impreuna cu software-ul dedicat IDEA.

Usor de folosit. Usor de asamblat. Usor de transportat.

Tot ce ai nevoie ... intr-o cutie!

CEL MAI BUN SCANNER 3D    CALITATE / PRET

SCAN-in-a-BOX îmbină practicitatea și eficiența într-un scanner 3D complet Made in Italy. Setul poate fi ușor mutat și setat cu parametrii sugerați sau personalizați. Ușor de montat și calibrat, permite crearea în doar câteva secunde a scanărilor 3D ale oricărui obiect, de la cel mai mare la cel mai mic.

SCAN-in-a-BOX utilizează tehnologia revoluționară a Luminii Structurate și componente de top. Proiectat cu precizie în fiecare detaliu, SCAN-in-a-BOX oferă cel mai mare profesionalism la un preț competitiv, făcându-l cea mai bună alegere pe piața de scanare 3D.

COMPACT SI PORTABIL

SCAN-in-a-BOX este un produs modular și versatil. Este compus dintr-o bară de aluminiu, în care sunt realizate pozițiile prestabilite pentru camerele foto, pentru cele trei pozitii: cea din mijloc este pentru proiector și trebuie fixată rigid, cele două pe laterale sunt pentru camere, care pot fi setate pentru a stabili zona de scanare.

Toate aceste componente sunt montate pe un trepied reglabil care are un maner ergonomic, de tip joystick. Conexiunile pentru cabluri sunt situate în partea din spate a dispozitivului și sunt tinute împreună cu o bandă care este livrată împreună cu kitul. În plus, sunt incluse și toate instrumentele necesare pentru montarea corectă a dispozitivului și a manualului de instrucțiuni.

USOR DE INSTALAT

Cand alegeti  SCAN-in-a-BOX, primiti tot ce aveți nevoie pentru a începe să lucrați imediat, deja cu rezultate excelente ca pentru scanarea 3D: configurarea modulară face foarte ușoara montarea dispozitivului. În plus, SCAN-in-a-BOX oferă posibilitatea de a seta câmpul scannerului astfel încât să se potrivească cel mai bine nevoilor obiectului scanat.

SCAN-in-a-BOX este un produs eficient din punct de vedere al costurilor, dezvoltat pentru a satisface orice utilizator final. Alegerea fiecărei părți a dispozitivului este orientată spre a oferi cele mai înalte performanțe ale scannerului, rezultând o mare precizie și o viteză mare. Toate oferite la un preț imbatabil.

NOUA TEHNOLOGIE A LUMINII STRUCTURATE

Lumina structurată este o tehnologie de nouă generație și înlocuiește scanarea laser învechită. Această tehnică a fost creată pentru a profita din plin de hardware-ul: folosirea a două camere profesionale de înaltă definiție, într-o structură stereo, și alegerea proiectorului potrivit, asigura cele mai inalte performanțe, împreună cu o mai bună precizie și o mai bună rezoluție a detaliilor.

SOFTWARE-ul IDEA

Dacă il puteți gândi, puteți să-l scanați!

Software-ul IDEA achiziționează imagini 3D prin scanare și procesează datele obținute până când obiectul 3D este complet reprodus. Cu IDEA puteți gestiona SCAN in a BOX pentru a scana tot ce vă vine în minte!
Programul de instalare este pe USB și licența sa este nelimitată. O versiune de încercare gratuită - TRIAL VERSION (licență temporară) poate fi descărcată în zona Suport / Download, împreună cu câteva tutoriale care vă vor ghida în primele experiențe de lucru cu datele de scanare.

accesorii SCAN in a BOX

Masterul de calibrare permite calibrarea scannerului pentru urmatoarele campuri de achizitie: 400x320mm; 450x360mm; 500x400mm.

Acest accesoriu se vinde separat. NU este inclus in kitul de baza. Necesita kitul SCAN in a BOX pentru a functiona.

Master suplimentare de calibrare

Profitati la maximum de scannerul 3D SCAN in a BOX adaugand masa rotativa automata. Conectati-o pentru a profita de noul mod de scanare si de alinierea pe axe automata!

Acest accesoriu se vinde separat. NU este inclus in kitul de baza.

Necesita kitul SCAN in a BOX pentru a functiona.

Masa rotativa automata

Un rucsac de transport inovator in care se potriveste perfect scannerul tau 3D SCAN in a BOX si accesoriile acestuia. Usor si util poate fi utilizat fie ca o geanta, datorita manerului superior, fie ca un rucsac.

Acest accesoriu se vinde separat. NU este inclus in kitul de baza. Necesita kitul SCAN in a BOX pentru a functiona.

Rucsac de transport scanner si accesorii

Doresc o oferta pentru scannerul 3D SCAN in a BOX
CONTACT

SUNTEM 3D

marca inregistrata a

ATELIER CONCEPT&DESIGN STUDIO srl

str. Valea Merilor nr. 39, sect.1, Bucuresti

Nr. Reg. Com.  J40 / 5764 / 2015

CUI / CIF RO-34508187

Contact:

informatii@suntem3d.ro

tel. 0799-780-393

Conturi bancare:

IBAN: RO40 BACX 0000 0011 5425 1000

Trezorerie S1: RO86 TREZ 7015 069X XX01 7955

© 2019 SUNTEM 3D marca inregistrata a sc ATELIER CONCEPT & DESIGN STUDIO srl

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey YouTube Icon
  • Grey LinkedIn Icon