Rasini Zortrax

Fotopolimer de printare 3D care realizeaza un nivel foarte inalt detaliere si o precizie ridicata datorita contractiei sale scazute.

Basic

Rasini dentare cu o contractie foarte scazuta si un nivel ridicat de detaliu pentru a atinge niveluri perfecte de precizie.

Surgical Guide,

Crown&Bridge si

Dental Model

Rasini ideale pentru piese functionale, mecanice si/sau flexibile.

PRO, Flexible

 

Zortrax Resin BASIC este un fotopolimer de printare 3D care realizeaza un nivel foarte inalt detaliere si o precizie ridicata datorita contractiei sale scazute. Odata ce se intareste, poate fi usor vopsita cu vopsele obisnuit. Rasina este sigura atat pentru sanatatea oamenilor, cat si pentru mediul inconjurator. De asemenea, ofera muchii ascutite si suprafete netede.

Caracteristici principale:

- Contractie scazuta

- Usor de vopsit

- Sigura pentru sanatate si mediu

Greutatea neta: 500 ml ± 5%

Lungimea de unda: 405 nm

Dedicat pentru: Zortrax Inkspire

Please reload

Rasini de uz general
APLICATII

Un prototip industrial. Modele 3D printate pe Zortrax Inkspire cu Zortrax Resin BASIC functioneaza perfect ca prototipuri de precizie dimensionala in inginerie.

 

Carcase pentru electronice

Prototipuri functionale

Modele de expozitie

Piese de utilizare finale

Modele translucide (numai pentru rasina fara pigment)

370x240-material-features_1.png

Contractie redusa

Zortrax Resin BASIC are o contractie redusa de cca. 2% +/- 1%. Aceasta rasina este perfecta pentru modele precise dimensional.

370x240-material-features_2.png

Usor de printat

Timpii redusi de intarire si contractia redusa fac rasina Zortrax Resin BASIC sa fie usor de printat 3D, cu setarile implicite.

Resin-Basic370x240-material-features_3.j

Siguranta

Zortrax Resin BASIC nu contine compusi organici volatili, astfel incat printarea este sigura daca sunt respectate instructiunile de siguranta.

 
 
Rasini dedicate sectorului denta

Zortrax Resin Raydent Surgical Guide este o rasina transparenta, cristalina, destinata printarii precise a ghidajelor chirurgicale dentare 3D. Clasa I de biocompatibilitate face sigur contactul tranzitoriu cu corpul uman, fiind suficient pentru a efectua foraje sau alte proceduri chirurgicale obisnuite in stomatologia moderna.

Ghidajele chirurgicale printate 3D cu aceasta rasina sunt translucide, imbunatatindu-se vizibilitatea in timpul procedurii. Acuratetea dimensionala mare garanteaza plasarea precisa a implanturilor sau ghidajelor pentru uneltele folosite de stomatolog. Vascozitatea scazuta si rezistenta la apa fac ghidajul printat usor de spalat daca este necesar. Toate printurile trebuie sterilizate inainte de utilizarea intraorala.

Greutatea neta: 1000 ml ± 5%

Lungimea de unda: 405 nm

Dedicat pentru: Zortrax Inkspire

Please reload

APLICATII

Ghidaj chirurgical dentar printat cu rasina Zortrax Surgical Guide.

 

Ghidaje chirurgicale dentare

3tooth_Base_CB_Back370x240-v2-kopia.png

Biocompatibilitate clasa I

Rasina Raydent Surgical Guide a fost certificata sigura pentru utilizarea tranzitorie intraorala, care este suficienta pentru a efectua toate tipurile de proceduri cu ghiduri chirurgicale dentare.

3tooth_Base_CB_Back370x240.png

Transparenta

Modelele printate cu rasina Raydent Surgical Guide sunt translucide, ceea ce asigura o vizibilitate optima in timpul amplasarii implanturilor sau in timpul frezarii.

3tooth_Base_CB_Back370x240-v3.png

Rezistent la apa

Ghidajele chirurgicale printate cu rasina Raydent Surgical Guide pot fi spalate si dezinfectate in siguranta inainte de utilizarea intraorala pentru a asigura siguranta pacientilor.