Materiale pentru printarea 3D

 

 

Obtinerea de rezultate de calitate pentru cele mai solicitante aplicatii profesionale si industriale nu se afla numai in hardware, in echipamentele propriu-zise. Cheia pentru obtinerea unor piese performante, adaptate la ceea ce se asteapta in fiecare caz: rezistenta mecanica sau termica ridicata, flexibilitate, durabilitate, rigiditate, biocompatibilitate, greutate redusa, rezistenta la intemperii etc. o reprezinta materialele.

 

Cercetarea constanta in domeniul materialelor pentru imprimantele 3D profesionale si industriale face posibila crearea de noi combinatii cu proprietati imbunatatite, care depasesc constant limitele a ceea ce este posibil sa se obtina cu fabricarea aditiva. Aceasta include atat materiale pur industriale, cum ar fi metale, ceramici industriale și compozite plastice in pulbere si fire, cum ar fi rasini lichide fotopolimerizabile sau filamente de plastic pentru extrudare. In acest sens, posibilitatile FFF/FDM depasesc astazi cu mult utilizarile traditionale ale materialelor standard PLA, ABS si PETG. Multe domenii si industrii utilizeaza filamente si materiale compozite de inalta performanta, armate cu fibre, pentru a obtine rezultate excelente de imprimare 3D la un cost redus.

 

In aceste vremuri, cand piata solicita viteza si personalizarea, fabricarea aditiva este o optiune pentru companiile dinamice, care doresc sa satisface aceste cerinte ale Clientilor, reusind sa produca piese mai agil, iterand mai rapid si obtinand rezultate cu economii considerabile.

Distribuim cele mai bune materiale

de la cei mai buni producatori din lume

CONTACT

SUNTEM 3D

marca inregistrata a

ATELIER CONCEPT&DESIGN STUDIO srl

str. Valea Merilor nr. 39, sect.1, Bucuresti

Nr. Reg. Com.  J40 / 5764 / 2015

CUI / CIF RO-34508187

Contact:

informatii@suntem3d.ro

tel. 0799 - 780 - 393

Conturi bancare:

IBAN: RO40 BACX 0000 0011 5425 1000

Trezorerie S1: RO86 TREZ 7015 069X XX01 7955

© 2020 SUNTEM 3D marca inregistrata a sc ATELIER CONCEPT & DESIGN STUDIO srl

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey YouTube Icon
  • Spotify
  • Grey LinkedIn Icon