top of page
ZORTRAX LOGO M300 PLUS R.png

Volum mare de printare 3D FDM Wi-Fi

 

Zortrax M300 Plus este o imprimanta 3D desktop de mare capacitate, cu conectivitate wireless. Proiectata sa functioneze ca o unitate de productie de baza fiabila, in ferme mari de printare 3D, Zortrax M300 Plus are unul dintre cele mai mari spatii de lucru dintre toate imprimantele 3D.

S3D_M300_Plus_city (1125 x 750).jpg

Mariti la scara!

 

Zortrax M300 Plus este o imprimanta 3D Wi-Fi de înalta performanta cu un spatiu de lucru mare. Conectivitatea wireless ii permite sa lucreze ca unitate de producție de baza în ferme mari de printare 3D. Zortrax M300 Plus ofera aceeasi fiabilitate renumita si calitatea printurilor prin care se disting toate imprimantele 3D din seria M. Spatiul sau de lucru este unul dintre cele mai mari din clasa desktop, masurand 300 x 300 x 300 mm, suficient pentru a printa modele mari dintr-o data.

Zortrax M300 Plus foloseste tehnologia LPD, prelucrarea tehnologiei FDM de catre Zortrax, garantand rezultate de înalta calitate si o întretinere redusa. Depune strat cu strat de material termoplastic topit pentru a transforma modele digitale în obiecte fizice. FDM este cea mai rentabila tehnologie de printare 3D pe piata ceea ce o face perfecta pentru prototipare rapida si pentru fabricare, fara a pune mari presiuni asupra bugetului. Acest lucru permite printarea 3D utilizand o gama larga de polimeri care permit producerea de modele cu proprietati specifice mecanice, chimice si termice.

 

Imprimanta 3D de birou

capabila sa produca modele mari


Zortrax M300 Plus este o imprimanta 3D cu unul dintre cele mai mari spații de lucru din clasa sa. Functioneaza în tehnologia LPD, prelucrarea tehnologiei FDM de catre Zortrax, garantand rezultate de înalta calitate si o întretinere redusa. Mai multe imprimante 3D Zortrax M300 Plus pot fi conectate într-o ferma de imprimare 3D wireless care produce modele mari în serii mici sau medii.

Modulul Wi-Fi

Spatiul sau mare de lucru, avand dimensiunile de 300 x 300 x 300 mm, este suficient pentru a printa modele mari dintr-o singura piesa.

Conectivitate Wi-Fi si Ethernet

Mai multe imprimante 3D Zortrax M300 Plus pot fi conectate in retele mari prin Wi-Fi si Ethernet. Modelele pot fi si ele incarcate in fiecare imprimanta direct de pe un dispozitiv de stocare USB.

Please reload

Senzor de terminare a materialului

Imprimanta va intra automat in modul pauza atunci cand va ramane fara filament.

Extruder si duza upgradate

Un extruder reproiectat si noua geometrie a duzelor permit acum printarea 3D cu materiale tip flex.

Please reload

PE BAZA SERIEI M

DE IMPRIMANTE 3D DE INCREDERE


Designul imprimantei Zortrax M300 Plus se bazeaza în mare parte pe imprimantele 3D Zortrax seria M, de inalta calitate si premiate. Este un succesor rafinat fata de modelul original M300, o imprimanta 3D cu volum mare, utilizata de profesionistii de la NASA Johnson Space Center si Vins Motors, printre altele.

INTERFATA INTUITIVA

Zortrax M300 Plus este un dispozitiv plug & play care poate fi utilizat pentru printarea 3D de înalta calitate, chiar din cutie. Nu necesara nici o asamblare  înainte de a începe sa lucrati. Puteți selecta opțiunile disponibile si puteți examina modelele 3D direct pe ecranul tactil integrat. Actualizarile automate de firmware realizate prin Wi-Fi vor aduce toate functionalitatile viitoare ale interfetei direct in imprimanta.

PRINTAREA 3D

A MODELELOR MARI

DINTR-O

SINGURA BUCATA


Spatiul de lucru mare al lui Zortrax M300 Plus este deosebit de util atunci când sunt necesare modele mari printate 3D dintr-o singura bucata. Una dintre cele mai mari platforme de constructie dintre echipamentele de clasa desktop face din Zortrax M300 Plus un instrument eficient de productie capabil sa gazduiasca mai multe modele în spatiul sau de lucru.

Rețea de imprimante 3D cu volum mare de constructie


Datorita conectivitatii wireless a lui Zortrax M300 Plus, aveti un dispozitiv capabil sa creeze o ferma de printare 3D, unde fiecare imprimanta are o platforma de constructie de 300x300x300 mm. Cu modulul Wi-Fi, precum si cu porturile Ethernet si USB, aveti optiunea de a conecta imprimantele în orice configuratie pentru a se potrivi nevoilor Dvs.

S3D_M300Plus-4.jpg

Conecteaza

Conectivitatea Wi-Fi va permite sa creati retele de printare 3D prin conectarea dispozitivelor intr-un impresionant ecosistem de productie.

S3D_M300Plus-3.jpg

Administreaza

Folosind slicer-ul Zortrax puteti sa va gestionati progresul de la distanta, de pe ecranul computerului. Alegeti si comutati imprimante 3D pentru a împarti volumul de lucru între dispozitive pentru un proces de productie eficient si rapid.

S3D_M300Plus-2.jpg

Verifica

Gestionati procesul de printare 3D gratie unei camere încorporate în interiorul camerei de printare sau utilizati functiile inteligente, cum ar fi detectarea terminarii materialului, pentru a minimiza deseurile.

Principalele caracteristici ale lui Z-SUITE 2
 

Z-SUITE este o aplicatie dedicata de slicing, care functioneaza si ca un centru de comanda wireless al unor imprimante 3D Zortrax inteligente, fiabile cu capacitate Wi-Fi.

Dispune de o varietate de functionalitati care sporesc experienta utilizarii lui Zortrax M300 Plus.

Interfata intuitiva

Z-SUITE 2 este proiectat pentru a avea cea mai intuitiva experiența precum si cea mai prietenoasa.

Proiecte cu mai multe file

Comutati intre file pentru a lucra simultan la mai multe proiecte.

Please reload

Calitatea profilurilor materialelor Zortrax

Utilizati materiale dedicate Zortrax pentru a obtine cele mai bune rezultate.

Suport pentru utilizarea materialelor externe

Z-SUITE și Zortrax M300 Plus va permit sa utilizati materiale externe de printare 3D.

Please reload

 

Filamente dedicate

 

Zortrax M300 Plus are aceeasi gama larga de materiale de printare 3D ca si predecesorul sau original, cu adaugarea material Z-ULTRAT. Extruderul modernizat va permite, de asemenea, printarea 3D cu filamente experimentale si flexibile.

Materiale disponibile: Z-ULTRAT, Z-PETG, Z-GLASS, Z-HIPS, Z-ASA Pro, Z-PLA Pro, Z-ESD

Z-PLA Pro

Z-PLA Pro este un material biodegradabil natural care prezintă o calitate excelentă a suprafeței care, împreună cu reducerea contracției, permite crearea de modele precise și complexe.
Cu Z-PLA Pro puteți modifica dimensiunile prototipurilor dvs. și de fiecare dată obțineți precizia dimensională necesară și o calitate înaltă vizibilă în fiecare detaliu. Obțineți cea mai bună estetică într-o manieră convenabilă și ecologică.

Z-ASA Pro

Z-ASA Pro este un material caracterizat prin rezistență ridicată la UV și condiții meteorologice cum ar fi temperatura, umiditatea sau ploaia.
A scăpa de limitări este inceputul unei activități eficiente. Dacă în orice moment munca dvs. a fost oprită de vremea rea, acesta este cel mai bun moment pentru a încerca soluția la cheie - Z-ASA Pro este o modalitate de a continua!

Z-ESD

Pentru prima dată în oferta Zortrax introducem Z-ESD, noul material industrial cu protecție electrostatică. De acum puteți alege unul care se potrivește nevoilor majore ale multor afaceri.
Descărcarea electrostatică este o problemă comună între industriile care se ocupă de elementele electronice. Z-ESD asigură protecție electrostatică datorită menținerii rezistenței de volum într-un domeniu larg de la 10000 la 1000000000 Ohmi. Vă permite eliminarea descărcării electrostatice și reducerea semnificativă a pierderii componentelor de pe linia de producție, generarea de economii și creșterea satisfacției clienților dumneavoastră.

Z-GLASS

Daca ati vrut vreodată sa faceti lucruri care imita sticla, acum este momentul potrivit. Cu Z-GLASS, vei avea capacitatea de a face o replica exacta a proiectului dvs., chiar si atunci cand vine vorba de transluciditatea structurii. Suprafața sa de transmitere a luminii il face aplicabil in industria automobilelor, in design-ul industrial și pentru machetele de arhitectura. Descatuseaza imaginația clientilor dvs.

Z-HIPS

Expuneti-va ideea in modul in care merita. Utilizați Z-HIPS pentru a reduce deformarea și pentru reducerea simtitoare a timpului si a cheltuielilor cu post-procesarea. Materialul are o structura mata unica care absoarbe lumina si reduce vizibilitatea defectelor minore. Este perfect pentru a printa o piesa mai mare, o carcasa sau machete arhitecturale.

Z-ULTRAT

Faceti cunostinta cu Z-ULTRAT, materialele versatile care va permit crearea de prototipuri cu caracteristici le produselor fabricate utilizand tehnologia de turnare prin injectie, totul in-house. Rezistenta puternica, stabilitate si durabilitate in timp.

Materialul este disponibil intr-o gamă largă de culori. Testeaza-ti proiectul inainte de producerea in masa - testați-i funcționalitatea și post-procesati-l chimic sau mecanic.

Z-PETG

Proiectarea si prototiparea sunt solicitante. Este vorba despre alegerile corecte. De aceea este asa de importanta utilizarea materialelor durabile precum Z-PETG. Este foarte rezistent la săruri, acizi și substante alcaline.
Modelele vor avea si suprafata lucioasa, vor fi rezistente la impact, la UV si vor fi durabile. Acum poti crea diverse obiecte provocatoare.

Please reload

Accesorii

Sistemul de filtrare Hepa Cover

pentru imprimantele Zortrax M300 si M300 Plus

Zortrax HEPA Cover este un dispozitiv de filtrare pe care îl atasati deasupra imprimantei Dvs. Zortrax M300 sau Zortrax M300 Plus. Îmbunatateste calitatea printurilor 3D si filtreaza cea mai mare parte a emisiilor din printarea 3D.

HEPA Cover rezolva urmatoarele probleme:
- reduce deformarea prin mentinerea temperaturii stabile în interiorul camerei de imprimare

- elimina mirosurile neplacute.


- filtrul HEPA captează peste 99% din emisiile rezultate din printarea 3D, inclusiv particulele ultrafine.

Materiale externe


Zortrax M300 Plus este compatibil cu filamentele tertelor companii. Aceasta caracteristica va permite sa experimentați toate filamentele standard de 1,75 mm. Pur si simplu incarcati o rola de material si selectați tipul acesteia in software. Profilele externe de printare 3D se bazeaza pe presetari bine testate, dovedite a oferi rezultate fiabile cu cele mai multe tipuri de materiale externe.

external_materials.png

Specificatii tehnice

Volum de printare

300 x 300 x 300 mm

Material

rola

Diametru material

1.75 mm

Diametru cap de printare

0.4 mm

Conectivitate

USB, Ethernet, WiFi

Extruder

unul (modernizat pentru experimentarea materialelor)

Sistem de racire nou

Ventilator dublu si racirea extruderului

Hotend

V3 si nozzle cu noua geometrie

Senzor de terminare material

Endstop mecanic

Platforma de printare

Placa performata cu pini pogo in loc de conectori mici

Suport

Eliminare mecanica

Materiale

Z-ULTRAT, Z-PETG, Z-GLASS, Z-HIPS, Z-ASA Pro, Z-PLA Pro, Z-ESD

Materiale externe

Se pot utiliza

Calibrarea platformei

Automata

Ecran tactil

4" IPS 800 x 480

Continutul cutiei

Imprimanta 3D, hotend V3, panouri laterale, Z-SUITE, kit de pornire, 1 rola de material, suport de rola imbunatatit

Please reload