Volum mare de printare 3D FDM Wi-Fi

 

Zortrax M300 Plus este o imprimanta 3D desktop de mare capacitate, cu conectivitate wireless. Proiectata sa functioneze ca o unitate de productie de baza fiabila, in ferme mari de printare 3D, Zortrax M300 Plus are unul dintre cele mai mari spatii de lucru dintre toate imprimantele 3D.

Mariti la scara!

 

Zortrax M300 Plus este o imprimanta 3D Wi-Fi de înalta performanta cu un spatiu de lucru mare. Conectivitatea wireless ii permite sa lucreze ca unitate de producție de baza în ferme mari de printare 3D. Zortrax M300 Plus ofera aceeasi fiabilitate renumita si calitatea printurilor prin care se disting toate imprimantele 3D din seria M. Spatiul sau de lucru este unul dintre cele mai mari din clasa desktop, masurand 300 x 300 x 300 mm, suficient pentru a printa modele mari dintr-o data.

Zortrax M300 Plus foloseste tehnologia LPD, prelucrarea tehnologiei FDM de catre Zortrax, garantand rezultate de înalta calitate si o întretinere redusa. Depune strat cu strat de material termoplastic topit pentru a transforma modele digitale în obiecte fizice. FDM este cea mai rentabila tehnologie de printare 3D pe piata ceea ce o face perfecta pentru prototipare rapida si pentru fabricare, fara a pune mari presiuni asupra bugetului. Acest lucru permite printarea 3D utilizand o gama larga de polimeri care permit producerea de modele cu proprietati specifice mecanice, chimice si termice.

 

Imprimanta 3D de birou

capabila sa produca modele mari


Zortrax M300 Plus este o imprimanta 3D cu unul dintre cele mai mari spații de lucru din clasa sa. Functioneaza în tehnologia LPD, prelucrarea tehnologiei FDM de catre Zortrax, garantand rezultate de înalta calitate si o întretinere redusa. Mai multe imprimante 3D Zortrax M300 Plus pot fi conectate într-o ferma de imprimare 3D wireless care produce modele mari în serii mici sau medii.

Modulul Wi-Fi

Spatiul sau mare de lucru, avand dimensiunile de 300 x 300 x 300 mm, este suficient pentru a printa modele mari dintr-o singura piesa.

Conectivitate Wi-Fi si Ethernet

Mai multe imprimante 3D Zortrax M300 Plus pot fi conectate in retele mari prin Wi-Fi si Ethernet. Modelele pot fi si ele incarcate in fiecare imprimanta direct de pe un dispozitiv de stocare USB.

Please reload

Senzor de terminare a materialului

Imprimanta va intra automat in modul pauza atunci cand va ramane fara filament.

Extruder si duza upgradate

Un extruder reproiectat si noua geometrie a duzelor permit acum printarea 3D cu materiale tip flex.

Please reload