Noua imprimanta 3D de inalta performanta
plus puterea conectivitatii wireless

Imprimanta 3D de birou gata pentru prototipare

.

Extindeti capacitatile de printare 3D cu imprimanta Zortrax M200 Plus.

Gestionati cu usurinta mai multe dispozitive prin Wi-Fi utilizând

software-ul Z-SUITE.
Monitorizati progresul cu camera incorporata.

 

Fie ca este vorba de productie industriala sau de prototipuri, Zortrax M200 Plus ofera o acuratete dimensionala remarcabila precum si avantajele ecosistemului integrat Zortrax.

.

Modulul Wi-Fi

Creati retele Wi-Fi de imprimante 3D si transferati fisierele utilizand Wi-Fi-ul.

Senzor de terminare material

Imprimanta 3D va intra automat in pauza cand se termina materialul.

Please reload

Sistem de racire avansat

Sistemul de racire al extruderului a fost imbunatatit pentru a garanta cea mai mare eficienta.

Built-In Camera

Urmariti procesul de printare de la computerul Dvs.

Please reload

M200 PLUS

Zortrax M200 Plus este o imprimanta 3D avansata, pregatita pentru un print 3D de înalta calitate imediat dupa despachetare. Doar conectati si printati 3D, nu este necesara nici o asamblare. Selectati cu usurinta optiunile disponibile atingand pictogramele ecranului tactil. De asemenea, puteti vedea modele 3D direct pe ecran.

 

În plus, interfata poate fi imbunatatita cu firmware-ul automat actualizat prin Wi-Fi. Pe langa transferarea wireless a fisierelor, puteti utiliza, de asemenea un dispozitiv de stocare USB de orice fel.

.

Bazata pe design-ul castigator al imprimantei Zortrax M200

.

O retea de imprimante 3D

 

Cu ajutorul sistemului Zortrax M200 Plus, computerul devine centrul de comanda al unei fabricari inteligente si fiabile.

Modulul Wi-Fi instalat in Zortrax M200 Plus ofera o alternativa potrivita pentru transferul de fisiere intre computer si imprimanta 3D.

Conecteaza

Modulul Wi-Fi va permita sa conectati dispozitivele impreuna, creand o retea gata de a face fata celor mai ambitioase proiecte.

Administreaza

Gestionati cu usurinta toate imprimantele 3D de pe un ecran al computerului. Impartiti lucrul intre dispozitive pentru a termina rapid.

Verifica

Bazati-va pe functionalitatile inteligente precum detectia terminarii materialului, extruderul modernizat, platforma de constructie si camera pentru printarea 3D fara riscuri.

Avantajele lui Z-SUITE 2

Modul Wi-Fi

Creati retele Wi-Fi de imprimante 3D si transferati fisiere prin Wi-Fi.

Mai multe proiecte simultan

Lucrati simultan la mai multe proiecte.

Calitatea profilelor Zortrax

Utilizati materialele ecosistemului Zortrax pentru a maximiza calitatea printurilor 3D.

Suport pentru materiale externe

Software-ul va permite sa experimentati materiale de la diferiti producatori.

Procesarea intuitiva a modelului

Doar incarcati fisierul 3D si Z-SUITE 2 il va converti automat la modelul gata de printare.

Gama de materiale

 

Zortrax M200 Plus este compatibil cu toate materialele disponibile

pentru imprimantele 3D din seria M.
In plus, extruderul modernizat va permite printarea 3D cu materialul Z-SEMIFLEX.

Materiale disponibile: Z-ABS, Z-HIPS, Z-ULTRAT, Z-PETG, Z-GLASS, Z-ESD, Z-PLA Pro, Z-ASA Pro, Z-PCABS, Z-SEMIFLEX

Z-SEMIFLEX

Puternic si flexibil

Z-SEMIFLEX este un termoplastic semi-elastic care se poate indoi fara rupere atunci cand se aplica o forta pe suprafata sa. Oferind atat rezilienta, cat si elasticitate, materialul este o alegere perfecta pentru piese flexibile.

Z-PC ABS

Z-PCABS a ieșit din combinarea a două materiale durabile. Prin urmare, este durabil și rezistent la impact, potrivit pentru producerea de carcase. Este, de asemenea, rezistent la temperaturi, la UV și substanțe chimice. Rezistenta a făcut din acesta un material excelent pentru industria de automobile. Acum, vă puteți încălzi prototipul fără consecințe.

Z-PLA Pro

Z-PLA Pro este un material biodegradabil natural care prezintă o calitate excelentă a suprafeței care, împreună cu reducerea contracției, permite crearea de modele precise și complexe.
Cu Z-PLA Pro puteți modifica dimensiunile prototipurilor dvs. și de fiecare dată obțineți precizia dimensională necesară și o calitate înaltă vizibilă în fiecare detaliu. Obțineți cea mai bună estetică într-o manieră convenabilă și ecologică.

Z-ASA Pro

Z-ASA Pro este un material caracterizat prin rezistență ridicată la UV și condiții meteorologice cum ar fi temperatura, umiditatea sau ploaia.
A scăpa de limitări este inceputul unei activități eficiente. Dacă în orice moment munca dvs. a fost oprită de vremea rea, acesta este cel mai bun moment pentru a încerca soluția la cheie - Z-ASA Pro este o modalitate de a continua!

Z-ESD

Pentru prima dată în oferta Zortrax introducem Z-ESD, noul material industrial cu protecție electrostatică. De acum puteți alege unul care se potrivește nevoilor majore ale multor afaceri.
Descărcarea electrostatică este o problemă comună între industriile care se ocupă de elementele electronice. Z-ESD asigură protecție electrostatică datorită menținerii rezistenței de volum într-un domeniu larg de la 10000 la 1000000000 Ohmi. Vă permite eliminarea descărcării electrostatice și reducerea semnificativă a pierderii componentelor de pe linia de producție, generarea de economii și creșterea satisfacției clienților dumneavoastră.

Z-ABS

La inceput, este important sa ne conformam abilitatile cu instrumentele care ne vor da tot ce este necesar pentru a incepe. Z-ABS este exact așa - excelent pentru printarea modelelor de concept, machetelor, gadget-urilor sau figurinelor. Alegeti dintr-o gama larga de culori pentru a atrage atentia asupra proiectului dvs.
Z-ABS va fi tovarasul tau bun in calatoria de initiere in lumea printarii 3D.

Z-GLASS

Daca ati vrut vreodată sa faceti lucruri care imita sticla, acum este momentul potrivit. Cu Z-GLASS, vei avea capacitatea de a face o replica exacta a proiectului dvs., chiar si atunci cand vine vorba de transluciditatea structurii. Suprafața sa de transmitere a luminii il face aplicabil in industria automobilelor, in design-ul industrial și pentru machetele de arhitectura. Descatuseaza imaginația clientilor dvs.

Z-HIPS

Expuneti-va ideea in modul in care merita. Utilizați Z-HIPS pentru a reduce deformarea și pentru reducerea simtitoare a timpului si a cheltuielilor cu post-procesarea. Materialul are o structura mata unica care absoarbe lumina si reduce vizibilitatea defectelor minore. Este perfect pentru a printa o piesa mai mare, o carcasa sau machete arhitecturale.

Z-ULTRAT

Faceti cunostinta cu Z-ULTRAT, materialele versatile care va permit crearea de prototipuri cu caracteristici le produselor fabricate utilizand tehnologia de turnare prin injectie, totul in-house. Rezistenta puternica, stabilitate si durabilitate in timp.

Materialul este disponibil intr-o gamă largă de culori. Testeaza-ti proiectul inainte de producerea in masa - testați-i funcționalitatea și post-procesati-l chimic sau mecanic.

Z-PETG

Proiectarea si prototiparea sunt solicitante. Este vorba despre alegerile corecte. De aceea este asa de importanta utilizarea materialelor durabile precum Z-PETG