Imprimanta 3D

Zortrax Inventure

inteligent profesionist

Faceți cunoștință cu Zortrax Inventure, imprimanta 3D pentru profesioniștii care cauta imprimanta de cea mai bună calitate și nu acceptă scuze. Echipamentul prezinta anumite caracteristici care vor face munca ta extrem de ușoară și satisfăcătoare, precum Sistemul de  Dizolvare a Suporturilor, camera închisa si încălzita si software dedicat.
Sistemul de notificare și cartușele care înregistrează consumul de materiale va dau controlul asupra printării, în timp ce filtrul HEPA va asigura de siguranța întregului proces. Acum chiar și cele mai complexe obiecte pot să fie aduse la viață. Printați cu incredibilă precizie dimensională și repetabilitate constantă - inteligent și profesional.

DIZOLVA ce e in plus

Împreună cu Zortrax Inventure vine DSS, Sistemul de dizolvare a suportului.

Începând de acum, puteți printa piese complexe sau mecanisme  functionale întregi dintr-o singură printare. DSS este o soluție unică care vă permite să economisiți și mai mult timp. Doar puneți obiectul printat în
apă și urmăriți cum dispare suportul, lăsând modelul fără reziduuri.

totul sub CONTROL

Care este cel mai inteligent lucru pe care il are aceasta imprimanta 3D? Capacitatea sa de a comunica și de a interacționa cu utilizatorul. Zortrax Inventure are un sistem integrat de notificare care previne erorile și vă oferă control complet asupra procesului de printare.

CONECTEAZA

Avand materialele pentru printarea 3D într-un cartuș, înlocuirea devine mai ușoară și mai rapidă. Poti avea un control mai bun asupra nivelului de consumul al materialelor. Fiecare cartuș are un cip special care trimite informații cum ar fi tipul de material, culoarea și nivelul de consum catre imprimanta 3D.

controleaza TEMPERATURA

Este momentul potrivit să uitați de desprinderi și deformări. Camera inchisa si incalzita a lui Zortrax Inventure asigura temperatura constanta pentru modelele dvs. în timpul procesul de printare. Lăsați deoparte factorii externi și bucurați-vă de printarea fără cusur.

PROPRIETATI

Utilizatorii Zortrax Inventure pot alege dintr-o gamă larga de materiale de calitate profesională care au aplicabilitati variate, fiecare dintre ele fiind disponibil sub formă de cartuș ușor de utilizat.
Bucurați-vă de capacitatea de a crea modele detaliate și forme complexe. Printati piese finale, prototipuri funcționale sau obiecte care necesită o mare precizie și durabilitate sau care folosesc pentru testarea exactă a pre-producției.

STATIA DSS


Statia Zortrax DSS pentru Zortrax Inventure este un dispozitiv usor de utilizat pentru eliminarea automata a suportului solubil în apa. Doar amplasati-o, umpleti-o cu apa, puneți modelul înauntru si scoateti-l afara aproape fara nici o structura suport dupa doar câteva ore. Conceput pentru a lucra cu materialele Z-SUPPORT și Z-SUPPORT Plus, statia Zortrax DSS este, de asemenea, compatibila cu toate filamentele solubile în apa disponibile pe piata.

  INTELIGENTA este o combinatie

a celor mai buni compusi. 

descopera materialele Zortrax Inventure

Z-PLA

OBTINE TOTUL SIMPLU SI SIGUR

Detaliile bogate, fără limitari ale complexității formelor și biodegradabilitatea sunt principalele atuuri ale Z-PLA. Închis într-un cartuș ușor de utilizat, materialul este perfect pentru modelele ecologice care necesită o calitate superioară.

Z-PETG

REZISTENTA INCAPSULATA

Aplicațiile industriale și prototipurile mecanice au atins un nou nivel de funcționalitate! Z-PETG aduce rezistență ridicată la substanțe chimice și substanțe uleioase sub forma unui cartuș convenabil.

Z-ULTRAT PLUS

ELASTIC SI DURABIL

Z-ULTRAT Plus este un material foarte rezistent, pe bază de ABS. Proiectat pentru a avea deformări reduse, o aderenţă foarte bună între straturi şi rezistenţă la temperaturi de până la 90ºC, este destinat printării de prototipuri şi piese funcţionale.

Z-SEMIFLEX

DUR SI FLEXIBIL

Z-SEMIFLEX este un poliuretan termoplastic pe bază de TPU-98A. Datorită caracteristicii sale definitorii, memorie a formei, materialul poate rezista la temperaturi de până la 130ºC şi are o aderenţă foarte bună între straturi. Este cea mai bună alegere cand aveti nevoie de piese semi-flexibile sau piese de schimb.

Z-SUPPORT / Z-SUPPORT Plus

DIZOLVATI-VA PROBLEMELE

Dacă ai putea ai dizolva problema, nu? Ne-am gandit la același lucru în timp ce am creat Z-SUPPORT,
materialul de suport care se dizolvă în apă. Disponibil într-un cartuș.

Please reload

Doresc o oferta pentru imprimanta Zortrax Inventure
CONTACT

SUNTEM 3D

marca inregistrata a

ATELIER CONCEPT&DESIGN STUDIO srl

str. Valea Merilor nr. 39, sect.1, Bucuresti

Nr. Reg. Com.  J40 / 5764 / 2015

CUI / CIF RO-34508187

Contact:

informatii@suntem3d.ro

tel. 0799-780-393

Conturi bancare:

IBAN: RO40 BACX 0000 0011 5425 1000

Trezorerie S1: RO86 TREZ 7015 069X XX01 7955

© 2019 SUNTEM 3D marca inregistrata a sc ATELIER CONCEPT & DESIGN STUDIO srl

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey YouTube Icon
  • Grey LinkedIn Icon