top of page
ZORTRAX LOGO INKSPIRE R.png
.
Imprimanta 3D inovatoare UV LCD
pe baza de rasini
.
 

Zortrax Inkspire este de pana la 8 ori mai rapida si de pana la 9 ori mai precisa decat imprimantele 3D SLA de top

.

Printarea 3D cu rasina

facuta mai bine

 

Tehnologia din spatele Zortrax Inkspire se bazeaza pe un ecran LCD de inalta rezolutie cu o iluminare UV LED pentru a intari fotopolimerii strat cu strat.

Precizie microscopica

Cel mai mic obiect pe care Zortrax Inkspire il poate printa 3D este un cuboid care masoara 50x50x25 microni.

Viteza consecventa

Aceeasi viteza mare de 20-36 mm/h este mentinuta indiferent de cat este de umplut spatiul de lucru.

Please reload

Rasini externe

Pot fi folosite toate rasinile disponibile care pot fi intarite prin lumina cu lungime de unda de 405nm.

Setari instantanee

Setarile de printare, precum timpul de expunere al stratului sau pauza intre straturi, pot fi modificate cu usurinta din mers.

Please reload

Faceti cunostinta cu tehnologia

UV LCD

Stereolitografia (SLA) si Procesarea digitala a luminii (DLP) sunt dous tehnologii traditionale de printare 3D a rasinilor. In SLA, precizia este constanta, dar viteza de operare este invers proportionala cu cantitatea de spatiu de lucru aferent modelului. In DLP, viteza de functionare este constanta, dar precizia scade pe masura ce creste cantitatea de spatiu de lucru utilizata.
 
Zortrax UV LCD ofera viteza si precizie ridicata, indiferent de cantitatea de spatiu de lucru utilizata.

Productie de serie

Zortrax Inkspire mentine constanta viteza de operare si precizia, indiferent de suprafata de spatiu de lucru utilizata. Cu o imprimanta care face 50 pana la 80 de piese în 1h 30min, 30 de imprimante care lucreaza impreuna pot oferi o productie lunara de cca 360.000 - 500.000 de piese. De aceea, Zortrax Inkspire poate functiona ca o unitate de productie de baza in ferme de printare 3D, usor scalabile, capabile sa produca serii mici.

Rasini compatibile

Zortrax Inkspire functioneaza cu o rasina dedicata Zortrax Resin Basic. Poate utiliza si rasini externe, cu conditia ca acestea sa poata fi tratate cu lumina cu lungime de unda de 405 nm.

Layer-1310.png

Rasina Zortrax Resin Basic

Rasina Zortrax Resin Basic este un fotopolimer conceput special pentru Zortrax Inkspire. Acesta garanteaza o acuratete impecabila a detaliilor si a proprietatilor mecanice mari in acelasi timp. Este disponibila in culoarea alb.

Layer-1309.png

Rasini externe

Rasinile externe compatibile cu Zortrax Inkspire includ fotopolimerii speciali destinati aplicatiilor in proteze dentare sau design de bijuterii etc.

APLICATII

Printarea 3D cu rasini este o tehnologie perfecta pentru profesionistii care lucreaza in domenii in care sunt necesare modele foarte mici, dar incredibil de detaliate. Precizia si viteza produsului Zortrax Inkspire il transforma intr-un instrument esential pentru dentisti, bijutieri si designeri de ceasuri, printre altele.

inkspire_prototyping_timepieces.jpg

Productie flexibila

Imprimantele 3D Zortrax Inkspire ofera capabilitati scalabile si flexibile de fabricatie pentru intreprinderile care au nevoie de componente mici si precise. Este un instrument perfect pentru inginerii care lucreaza in departamentele de cercetare si dezvoltare si pe liniile de productie din diverse industrii, de la automobile, prin industria aerospatiala pana la electronice de consum.

dental_prosthetics.jpg

Proteze dentare

Rasinile pentru printarea 3D sunt deosebit de utile pentru a face mulaje dentare mai rapid si mai eficient. In comparație cu tehnicile tradiționale de modelare dentara, Zortrax Inkspire permite proceduri mai putin invazive, care necesita o implicare mica sau deloc a pacientului. Modelele printate 3D ale cavitatilor orale ale pacientilor sunt folosite pentru a forma mulaje dentare, proteze si punti.

art_and_entertainment.png

Arta si divertisment

Modelele mici, dar frumos concepute, realizate pe imprimante 3D cu rasina, sunt utile pentru artisti si pentru industria de divertisment. Figurine detaliate pot fi făcute pentru jocuri de societate. Cadourile complexe mici realizate in serii limitate sunt perfecte pentru departamentele de marketing si derelatii publice.

inkspire_jewlery_design.jpg

Design de bijuterii

Modelarea inelelor complicate, colierelor si a altor bijuterii necesita o precizie imensa pe care o imprimanta 3D buna, cu rasina, o poate oferi. Modelele printate 3D sunt utilizate in procesul de turnare cu ceara pierduta. Un model master este scufundat intr-un material refractar pentru a crea o matrita pentru articole de bijuterie finite din diferite metale.

Atentie pentru detalii

Precizie chirurgicala
 

De la arta la inginerie, Zortrax Inkspire este perfect pentru toate aplicatiile in care precizia superioara face diferența. Cu o dimensiune a pixelului de 50x50 microni si o inaltime minima a stratului de 25 microni, se pot printa modele 3D fara straturi vizibile sau linii verticale. Ochiul uman nu poate vedea pixeli individuali atunci cand imaginea are mai mult de 336 pixeli pe inch. Densitatea pixelilor in modele 3D printate pe Zortrax Inkspire depaseste aceasta valoare, indiferent de unghiul de vizualizare.

.

Z-SUITE pentru Zortrax Inkspire

Z-SUITE este un software dedicat pentru printarea si gestionarea fermei de imprimante 3D, care este disponibil cu fiecare imprimanta 3D Zortrax. Acum are o serie de functionalitati suplimentare pentru usura lucrul cu Zortrax Inkspire si pentru a asigura o experienta placuta.

Zortrax Inkspire 4-50.jpg

Accesorii

Zortrax Ultrasonic Cleaner
 

pentru Zortrax Inkspire

Zortrax Ultrasonic Cleaner este un dispozitiv care utilizeaza unde de sunet de inalta frecventa propagate în apa pentru a curata automat modelele. Pur si simplu umpleti recipientul cu apa, introduceti modelul si porniti echipamentul. Procesul de curatare dureaza de obicei pana la 20 de minute.

Doresc o oferta pentru imprimanta Zortrax Inkspire

Multumim! Mesajul Dvs. a fost trimis cu succes.

bottom of page