top of page
Sigla Zortrax_banner.jpg

Filamente Zortrax

filamente Zortrax

La inceput, este important sa ne conformam abilitatile cu instrumentele care ne vor da tot ce este necesar pentru a incepe. Z-ABS este exact asa - excelent pentru printarea modelelor de concept, machetelor, gadget-urilor sau figurinelor. Alegeti dintr-o gama larga de culori pentru a atrage atentia asupra proiectului dvs.
Z-ABS va fi tovarasul tau bun in calatoria de initiere in lumea printarii 3D.

Faceti cunostinta cu Z-ULTRAT, materialele versatile care va permit crearea de prototipuri cu caracteristici le produselor fabricate utilizand tehnologia de turnare prin injectie, totul in-house. Rezistenta puternica, stabilitate si durabilitate in timp.

Materialul este disponibil intr-o gama larga de culori. Testeaza-ti proiectul inainte de producerea in masa - testati-i functionalitatea si post-procesati-l chimic sau mecanic.

Expuneti-va ideea in modul in care merita. Utilizati Z-HIPS pentru a reduce deformarea și pentru reducerea simtitoare a timpului si a cheltuielilor cu post-procesarea. Materialul are o structura mata unica care absoarbe lumina si reduce vizibilitatea defectelor minore. Este perfect pentru a printa o piesa mai mare, o carcasa sau machete arhitecturale.

Proiectarea si prototiparea sunt solicitante. Este vorba despre alegerile corecte. De aceea este asa de importanta utilizarea materialelor durabile precum Z-PETG. Este foarte rezistent la saruri, acizi si substante alcaline.
Modelele vor avea si suprafata lucioasa, vor fi rezistente la impact, la UV si vor fi durabile. Acum poti crea diverse obiecte provocatoare.

Z-PLA Pro este un material biodegradabil natural care prezinta o calitate excelenta a suprafetei care, impreuna cu reducerea contractiei, permite crearea de modele precise si complexe.
Cu Z-PLA Pro puteti modifica dimensiunile prototipurilor dvs. si de fiecare dată obțineți precizia dimensionala necesara si o calitate inalta vizibila in fiecare detaliu. Obtineti cea mai bună estetica într-o maniera convenabila si ecologica.

Z-PCABS a iesit din combinarea a doua materiale durabile. Prin urmare, este durabil și rezistent la impact, potrivit pentru producerea de carcase. Este, de asemenea, rezistent la temperaturi, la UV si substanțe chimice. Rezistenta a facut din acesta un material excelent pentru industria de automobile. Acum, va puteti incalzi prototipul fara consecinte.

Z-ASA Pro este un material caracterizat prin rezistenta ridicata la UV si conditii meteorologice cum ar fi temperatura, umiditatea sau ploaia.
A scapa de limitari este inceputul unei activitati eficiente. Daca in orice moment munca dvs. a fost oprita de vremea rea, acesta este cel mai bun moment pentru a incerca solutia la cheie - Z-ASA Pro este o modalitate de a continua!

Pentru prima data în oferta Zortrax introducem Z-ESD, noul material industrial cu protectie electrostatica. De acum puteti alege unul care se potriveste nevoilor majore ale multor afaceri.
Descarcarea electrostatica este o problema comuna între industriile care se ocupa de elementele electronice. Z-ESD asigura protectie electrostatica datorita mentinerii rezistentei de volum intr-un domeniu larg de la 10000 la 1000000000 Ohmi. Va permite eliminarea descarcarii electrostatice si reducerea semnificativa a pierderii componentelor de pe linia de producție, generarea de economii si cresterea satisfactiei clientilor dumneavoastra.

Daca ati vrut vreodata sa faceti lucruri care imita sticla, acum este momentul potrivit. Cu Z-GLASS, vei avea capacitatea de a face o replica exacta a proiectului dvs., chiar si atunci cand vine vorba de transluciditatea structurii. Suprafata sa de transmitere a luminii il face aplicabil in industria automobilelor, in design-ul industrial si pentru machetele de arhitectura. Descatuseaza imaginatia clientilor dvs.

Puternic si flexibil

Z-SEMIFLEX este un termoplastic semi-elastic care se poate indoi fara rupere atunci cand se aplica o forta pe suprafata sa. Oferind atat rezilienta, cat si elasticitate, materialul este o alegere perfecta pentru piese flexibile.

Please reload

Rasini Zortrax

rasini Zortrax
540x300-LS.jpg

BlueCast Original LCD/DLP

O rasina turnabila foarte precisa proiectata pentru bijuterii fine si filigran. Contractia minima si precizia dimensionala excelenta fac posibila printarea 3D a modelelor pentru turnare ale pieselor de bijuterii mici, dar complexe. Prezinta proprietati fizice aproape identice cu ceara, astfel incat poate fi procesata cu acelasi set de instrumente.

logo mai mare (200 x 200).jpg
zywice_540x300-thumb-Crowns.png

Raydent Crown & Bridge

Biocompatibilitatea din clasa IIa face ca aceasta rasina sa fie sigura pentru contactul cu corpul uman, care dureaza pana la 30 de zile. Este proiectat pentru printarea coroanelor si puntilor temporare. Este disponibil in nuanta A2.

logo mai mare (200 x 200).jpg
540x300-material-list-thumbnail.png

Rasina BASIC

Rasina Zortrax BASIC este o rasina de tip epoxidic care ofera margini ascutite, detalii ridicate si timpi de intarire scurti. Este durabila si usor de printat. Este disponibila in culorile gri si alb. Zortrax Resin BASIC nu contine compusi organici volatili, de aceea este sigur sa printati atunci cand o utilizati in conformitate cu instructiunile de siguranta. Rasina deja intarita este usor de vopsit.

logo mai mare (200 x 200).jpg
540x300-X10.jpg

BlueCast X10 LCD/DLP

Rasina avansata turnabila proiectata pentru a garanta suprafete netede si detalii precise la modele relativ mari. BlueCast X10 face posibila printarea pieselor de bijuterii care necesita cantitati mari de metal. Prezinta proprietati fizice aproape identice cu ceara, astfel încat poate fi procesata cu acelasi set de instrumente.

logo mai mare (200 x 200).jpg
zywice_540x300-thumb-SG.png

Raydent Surgical Guide

Biocompatibilitatea de clasa I face ca aceasta rasina sa fie sigura pentru contactul tranzitoriu cu corpul uman, acest lucru fiind suficient pentru a efectua foraje sau alte proceduri chirurgicale comune in stomatologia moderna. Este proiectata pentru printarea 3D a ghidajelor chirurgicale precise si clare.

logo mai mare (200 x 200).jpg
rasini noi Z-SUITE.jpg

Rasini externe

Rasinile AMERALABS, Dreve Dentamid, HarzLabs, Power Resins si Siraya Tech au fost atent analizate, testate si presetate in software-ul Z-SUITE.

 

 

 

 

 

logo mai mare (200 x 200).jpg
540x300.jpg

BlueCast X5 LCD/DLP

Rasina precisa turnabila proiectata pentru turnarea bijuteriilor. Este similara cu ceara utilizata in turnarea pieselor si poate fi procesat cu acelasi set de instrumente. BlueCast X5 are o precizie dimensionala excelenta, proprietati de ardere cu 0,00% reziduuri de cenusa. Sublimarea incepe de la 130°C.

logo mai mare (200 x 200).jpg
dental540x300.png

DENTAL MODEL

Rasina Zortrax DENTAL MODEL este o rasina dentara precisa, cu o textura asemanatoare gipsului. Are contractii foarte mici si un nivel ridicat de detalii suficient pentru modelarea exacta a dintilor si gingiilor. Rasina este disponibila in culoarea bej imitand culoarea naturala a gingiilor umane. Rasina Zortrax DENTAL MODEL nu este destinata utilizarii intraorale.

logo mai mare (200 x 200).jpg
bottom of page