top of page

Suntem 3D

Cu pasiune pentru tehnologie, urmaream fenomenul fabricatiei aditive, descoperind continuu potentialul acesteia. Lipsa unei reprezentari adecvate pe piata romaneasca, precum si conceptul folosit in acea perioada ne-a facut sa ne simtim ca si cum am cumpara o fotografie, nu un echipament real. De aceea, am considerat misiunea noastra de a face fabricarea aditiva mai accesibila pentru educatori, ingineri, proiectanti, producatori, intreprinderi si inovatori. Urmatorul pas firesc a fost infiintarea companiei noastre in 2015.

 

Totul a inceput cu de la o observatie cu privire la aceasta piata extrem de mica de atunci: potentialul era si este inca imens, dar era neexploatat in Romania. In acea perioada, nu puteai vedea aproape nicaieri o imprimanta 3D si nici un obiect printat 3D. Mai mult, echipamentele de printare 3D erau disponibile numai la cerere, astfel incat toata lumea care vindea echipamente vindea, de fapt, imagini online. Practic nu exista asistenta pentru clienti si singura cercetare pe care o puteai realiza era in exclusivitate online.

 

Ne-am propus sa schimbam acest lucru prin promovarea proactiva a potentialului tehnologiilor de printare 3D si prin oferirea de asistenta pentru clienti si solutii adaptate pentru intreprinderile mici si mijlocii. Am fost primii pe piata romaneasca care au furnizat mostre printate 3D personalizate pentru clienti si au prezentat, intr-o expozitie comerciala, o demonstratie live a unei imprimante 3D in actiune.

 

Abordarea noastra pe piata de printare 3D implica asistenta constanta pentru clienti, precum si tangibilitatea produselor pe care le detinem in portofoliul nostru si posibilitatea de a vedea echipamentele direct, in actiune. Echipamentele sunt prezentate in expozitii comerciale locale si nationale, contribuind la un impact foarte bun asupra publicului. Am inceput cu 3 marci si acum avem peste 50 in portofoliul nostru.

Viziunea

Credem cu tarie ca tehnologia de printare/scanare 3D va schimba radical lumea in care traim. De aceea telul nostru este sa oferim fiecaruia oportunitatea de a-si concretiza ideile, de a-si materializa imaginatia, creand si imbunatatind obiectele care ii sunt necesare.

Misiunea

Misiunea noastra este de a oferi cele mai versatile solutii de printare/scanare 3D pentru a satisface nevoile, dorintele si asteptarile partenerilor si clientilor nostri.

Valorile

Principiile dupa care ne ghidam sunt:
– Construirea unui parteneriat pe termen lung cu clientii nostri
– Satisfactia clientilor nostri
– Îmbunatatirea continua a calitatii serviciilor precum si a produselor noastre

 

Suntem 3D este centru de intretinere si reparatii pentru toti partenerii nostri. Mentinem stocuri de piese de schimb pentru toate echipamentele pentru asistenta imediata pentru Clienti si timp de raspuns rapid - de obicei in 24 de ore.

Echipa noastra de experti este capabila sa va sfatuiasca în ceea ce priveste achizitia unei imprimante 3D sau a unui filament, precum si sa gestioneze eventualele probleme aparute si sa va raspunda rapid si eficient.

Participam in mod regulat la evenimente si expozitii importante in care demonstram potentialul printarii 3D in efortul de a ajuta oamenii sa inteleaga ce poate face aceasta tehnologie pentru ei.

Un om informat este un om puternic, este un om care stie si poate sa ia o decizie

cu un impact pozitiv asupra afacerii sale.

bottom of page