Suntem 3D

este marca inregistrata a ATELIER CONCEPT & DESIGN STUDIO SRL, societate romaneasca cu capital integral privat, infiintata în anul 2015.
Politica noastra este de a oferi suport partenerilor nostri in ceea ce priveste activitatile în domeniul 3D, prin consilierea si transmiterea experientei pe care o avem  în ceea ce înseamna tehnologie 3D.
SUNTEM 3D iti pune la dispozitie solutii complete de printare si scanare 3D: echipamente de printare/scanare 3D, consumabilele aferente, software, service autorizat de producatori, servicii de consultanta atât în ceea ce priveste alegerea solutiei optime pentru afacerea Dvs. cât si în ceea ce priveste  operarea efectiva, post-procesarea, precum si training-ul pentru operatori.

Viziunea

Credem cu tarie ca tehnologia de printare/scanare 3D va schimba radical lumea in care traim. De aceea telul nostru este sa oferim fiecaruia oportunitatea de a-si concretiza ideile, de a-si materializa imaginatia, creand si imbunatatind obiectele care ii sunt necesare.

Misiunea

Misiunea noastra este de a oferi cele mai versatile solutii de printare/scanare 3D pentru a satisface nevoile, dorintele si asteptarile partenerilor si clientilor nostri.

Valorile

Principiile dupa care ne ghidam sunt:
– Construirea unui parteneriat pe termen lung cu clientii nostri
– Satisfactia clientilor nostri
– Îmbunatatirea continua a calitatii serviciilor precum si a produselor noastre

 

Suntem 3D este centru de intretinere si reparatii pentru toti partenerii nostri. Mentinem stocuri de piese de schimb pentru toate echipamentele pentru asistenta imediata pentru Clienti si timp de raspuns rapid - de obicei in 24 de ore.

Echipa noastra de experti este capabila sa va sfatuiasca în ceea ce priveste achizitia unei imprimante 3D sau a unui filament, precum si sa gestioneze eventualele probleme aparute si sa va raspunda rapid si eficient.

Participam in mod regulat la evenimente si expozitii importante in care demonstram potentialul printarii 3D in efortul de a ajuta oamenii sa inteleaga ce poate face aceasta tehnologie pentru ei.

Un om informat este un om puternic, este un om care stie si poate sa ia o decizie

cu un impact pozitiv asupra afacerii sale.

CONTACT

SUNTEM 3D

marca inregistrata a

ATELIER CONCEPT&DESIGN STUDIO srl

str. Valea Merilor nr. 39, sect.1, Bucuresti

Nr. Reg. Com.  J40 / 5764 / 2015

CUI / CIF RO-34508187

Contact:

informatii@suntem3d.ro

tel. 0799-780-393

Conturi bancare:

IBAN: RO40 BACX 0000 0011 5425 1000

Trezorerie S1: RO86 TREZ 7015 069X XX01 7955

© 2019 SUNTEM 3D marca inregistrata a sc ATELIER CONCEPT & DESIGN STUDIO srl

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey YouTube Icon
  • Grey LinkedIn Icon