top of page
logo.png

 

Polymaker este o echipa internationala pasionata de printarea 3D. Producem cele mai bune materiale de printare 3D controland fiecare etapa a productiei. Cu un portofoliu divers de materiale, de la materiale plastice de inalta performanta la solutii estetice unice, Polymaker va continua sa adauge materiale de ultima generatie in portofoliul sau in continua crestere.

Misiunea lor este sa creeze cele mai bune materiale de imprimare 3D din clasa. Polymaker considera ca materialele sunt factorul care vor transforma printarea 3D in instrument final de productie. Materialele lor de inalta performanta ofera solutii care dezvolta printarea 3D intr-o metoda de fabricatie obisnuita.

In centrul Polymaker se afla laboratorul de cercetare si dezvoltare, acesta este locul in care toate materialele sunt formulate si ajustate pentru a crea cele mai bune materiale de printare 3D din clasa. Echipamentul de testare de precizie combina cele mai noi progrese in tehnologie.

Polymaker implementeaza o verificare riguroasa a controlului calitatii pentru toate materialele. Utilizand tehnologia de ultima generatie, masoara atat rotunjimea, cat si diametrul filamentelor de mii de ori pe secunda, monitorizand procesele cu tolerante stricte. De asemenea, au o serie de procese si tehnologii care diferentiaza materialele Polymaker de celelalte.

polylite
polymax
Polyflex
polymide
PolyDissolve
Speciality
Hardware
industrial
bottom of page