top of page
logo.png

.

Cine este Fillamentum?

 

Initial, un proiect startup. Astazi? O companie inovatoare cu crestere rapida si numarul unu in productia de filamente de printare 3D de inalta tehnologie, la nivel mondial. Acesta este Fillamentum. Un brand, care isi distribuie produsele in peste 62 de tari. Acest fapt a facut din Fillamentum Cel mai bun exportator global - premiul DHL Unicredit in 2018.

 

Din 2018, Fillamentum este listat la Bursa de Valori din Praga si in acelasi an a ocupat locul al treilea in competitia IPO of the Year pe pietele de capital CEE si FinTech Awards.

 

Nu numai filamentele de printare 3D inseamna Fillamentum. Fillamentum are propriul departament de cercetare si dezvoltare, face parte din clusterul Plastic si coopereaza cu mandrie cu universitati si companii chimice bine-cunoscute. Compania aduce noi tendinte in printarea 3D, face parte din revolutia Industry 4.0, implementeaza automatizarea si robotizarea.

 

De ce sa printezi cu Fillamentum?

  1. Fillamentum aduce tendinte, culori si materiale inovatoare in industria de printare 3D.

  2. Dezvoltarea lor este alimentata de experti reali cu mai mult de 15 ani de experienta in industria materialelor plastice.

  3. Sunt primul producator de filamente cu sclipici. Singura linie originala Vertigo este realizata de Fillamentum.

  4. Stiati ca recuzita si decorurile pentru filme celebre precum Star Wars au fost printate cu PLA-ul premium de la Fillamentum?

  5. Fillamentum garanteaza o precizie ridicata a dimensiunilor filamentului in limita tolerantei de +/- 0,05 mm, care este strict controlata pe toata durata productiei.

bottom of page