banner ATMAT.jpg

.

Descoperiti echipamentele ATMAT

Signal ProGalaxy, Saturn si Jupiter

.

Suntem 3D este singurul distribuitor oficial autorizat in Romania al produselor ATMAT

Largiti-va continuu perspectivele

Seria de imprimante 3D Signal Pro este creată ca răspuns la așteptările clienților - oameni care caută soluții complet profesioniste și care cer o calitate foarte înaltă. Posibilitatea de a alege dimensiunea zonei de lucru le permite să se potrivească perfect nevoilor lor individuale. Signal Pro este un model construit atât pentru persoanele care își încep aventura cu imprimarea 3D, cât și pentru cei care lucrează în tehnologia FFF în fiecare zi.

Precizie si fiabilitate a productiei

O soluție pentru industrie în care obținerea unei calități de imprimare ridicate și, în același timp, producerea unor componente mari este importantă. Imprimanta asigură lucru rapid, folosind diferite diametre ale duzei (până la 0,8 mm) și permite o gamă largă de materiale. Capul de imprimare cu dublu extruder permite utilizarea materialelor de sprijin solubile și, permite producerea de geometrii complexe cu o precizie ridicată, datorită autonivelarii platformei. 

Nouă față a producției
Dispozitivul este creat pentru producerea de modele de dimensiuni mari în tehnologia de fabricație aditivă. Imprimanta se bazează pe o soluție industrială, oferind o gamă foarte largă de posibilități. Soluțiile proprii garantează o înaltă calitate și stabilitate a productiei. Sistemele de siguranță îndeplinesc cerințele instalațiilor de producție. Echipamentul este utilizat în productia industrială, arhitecturală, auto și aviație.

Spațiu nelimitat de oportunități
ATMAT Jupiter este una dintre cele mai mari imprimante 3D de clasa industriala din Europa. Zona de lucru va permite sa creati obiecte de pana la 2 metri lungime. Dispozitivul este echipat cu cele mai noi soluții tehnologice de standard industrial si conceput pentru a imbunatati procesul de productie si a creste productivitatea. Masina este utilizata in sectoarele industriale, arhitecturale, auto și aviatie.

CONTACT

SUNTEM 3D

marca inregistrata a

ATELIER CONCEPT&DESIGN STUDIO srl

str. Valea Merilor nr. 39, sect.1, Bucuresti

Nr. Reg. Com.  J40 / 5764 / 2015

CUI / CIF RO-34508187

Contact:

informatii@suntem3d.ro

tel. 0799 - 780 - 393

Conturi bancare:

IBAN: RO40 BACX 0000 0011 5425 1000

Trezorerie S1: RO86 TREZ 7015 069X XX01 7955

© 2020 SUNTEM 3D marca inregistrata a sc ATELIER CONCEPT & DESIGN STUDIO srl

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey YouTube Icon
  • Spotify
  • Grey LinkedIn Icon