top of page
Logo_tagline.PNG

 

"Combinand cunostintele noastre despre polimeri si cunostintele de printare 3D, lucram cu clientii nostri pentru a le dezvolta aplicatiile si a le satisface nevoile cu solutii de inalta calitate."


La fel ca zeci de alte companii de tehnologie, colorFabb a inceput in ceea ce a fost in esenta un garaj, o idee si ore lungi de munca, dedicare si angajament.

colorFabb a fost fondata de Ruud Rouleaux, CEO al Helian Polymers, in iarna 2012-2013. Avand cunostinte vaste despre industria (bio) materialelor plastice, coloranti si aditivi, a fost un pas logic pentru el sa exploreze oportunitati in lumea imprimarii 3D. Dupa testarea si experimentarea riguroasa inainte de inceperea colorFabb, a fost dezvoltat un nou tip de PLA (PLA / PHA) care a devenit disponibil comercial in martie 2013.

colorFabb este situat intr-un centru de printare 3D de ultima generatie din Belfeld, Olanda. Aici imparte cladirea cu Helian Polymers, o companie comerciala de masterbatch-uri si bioplastice, si Blackbelt 3D, cunoscuta pentru imprimantele sale. Sinergia unica dintre aceste trei companii ofera o intelegere profunda a nevoilor clientului si le permite tuturor celor trei companii sa actioneze rapid asupra acestor nevoi si pe pietele in continua schimbare.

Toate materialele marca ColorFabb sunt dezvoltate si produse in Belfeld. Combinand cunostinte de imprimare 3D, parteneriate strategice si un nivel ridicat de servicii colorFabb si-a asigurat locul pe piata filamentelor de imprimare 3D ca furnizor principal de solutii bazate pe materiale.

 

Filamente LIGHTWEIGHT FOAMING

LW

 

Filamente PLA

PLA

 

Filamente Co-poliesterice

Co-poliester

 

Filamente Speciale

speciale

 

Filamente PA (Nylon)

pa

 

Filamente ASA

asa
bottom of page