top of page
logo HIGH PERFORM.png

BlueCast este un brand italian axat pe productia de consumabile si echipamente profesionale de printare 3D. Din 2008, BlueCast este specializata pe productia de rasini turnabile pentru industria bijuteriilor. Gratie experientei lor, sunt parteneri ai principalilor producatori de imprimante 3D.

 

Toate produsele BlueCast sunt certificate, 100% fabricate in Italia si sunt dedicate utilizatorilor profesionisti. Rasina turnabila BlueCast este absolut sigura pentru utilizatori, iar X10 este prima rasina 100% fara monomeri. Clientii din peste 50 de tari definesc rasinile BlueCast drept cea mai buna rasina turnabila din piata. Ciclul de bournout nu necesita trucuri speciale, reziduul este mai mic de 0,03% (test intern de x10 pe PerkinElmer TGA 8000), iar expansiunea este neglijabila.

 

BlueCast produce, de asemenea, rasini de inalta tehnologie pentru matrite din cauciuc sau modele dentare. BlueCast a colaborat la proiectarea si dezvoltarea de imprimante 3D SLA bazate pe Galvo Laser, LCD si tehnologie DLP rapida pentru unii dintre producatori de top din lume. BlueCast detine multe brevete in domeniul tehnologiei 3D.

 

RASINI CALCINABILE

 

RASINI PENTRU MODELE

 

RASINI DENTARE

 

PULBERE PENTRU TURNARE (INVESTMENT CAST)

bottom of page