top of page
5eb103a0-3c07-4bcd-beb9-dcfd4c435ca3.jpg

BASF 3D Printing Solutions GmbH ofera solutii de printare 3D de-a lungul intregului lant valoric de fabricatie aditiva, sub marca Forward AM:

Indiferent de materialul de care aveti nevoie pentru proiectul Dvs. specific, Forward AM va ofera cea mai mare selectie din lume de materiale de printare 3D.

Obiectivele de dezvoltare sunt proiectarea de materiale durabile si solutii holistice pentru fabricarea la scara industriala a produselor finale, de exemplu in industria auto si aerospatiala, in bunurile de larg consum si in sectorul industrial, medical si dentar. Majoritatea clientilor sunt companii care intentioneaza sa utilizeze printarea 3D pentru productia industriala.

 

La 1 septembrie 2017, BASF New Business GmbH a fondat noua companie a grupului BASF 3D Printing Solutions GmbH (B3DPS). Aceasta filiala 100% a BASF New Business GmbH are sediul in Heidelberg, Germania.

 

BASF investeste in cercetare si dezvoltare, precum si in dezvoltarea de aplicatii industriale si functionale ale printarii 3D. Impreuna cu numerosi parteneri specialisti din industrie, BASF dezvolta noi materiale si solutii. Laboratoarele de cercetare si dezvoltare BASF sunt situate in Ludwigshafen (Germania), Lyon (Franta), Shanghai (China) si Wyandotte (SUA).

.

.

 

FILAMENTE ULTRAFUSE

Filamente

 

RASINI ULTRACUR

Rasini

 

FILAMENTE ULTRAFUSE® STANDARD

FFF Standard

 

FILAMENTE ULTRAFUSE® INGINERESTI

inginerie

 

FILAMENTE ULTRAFUSE® SUPORT

suport

 

FILAMENTE ULTRAFUSE® FLEXIBIL

flexibil

 

FILAMENTE ULTRAFUSE® SUSTENABIL

sustenabil

 

FILAMENTE ULTRAFUSE® METAL

metal
bottom of page