top of page
Atmat logo.jpg

ATMAT GALAXY

Precizie si fiabilitate a productiei

.

O solutie pentru industrie in care obtinerea unei calitati de imprimare ridicate si, in acelasi timp, producerea unor componente mari este importanta. Imprimanta asigura lucru rapid, folosind diferite diametre ale duzei (pana la 0,8 mm) si permite o gama larga de materiale. Capul de imprimare cu dublu extruder permite utilizarea materialelor de sprijin solubile si, permite producerea de geometrii complexe cu o precizie ridicata, datorita autonivelarii platformei. Un ecran tactil de sapte inchi garanteaza utilizarea usoara si intuitiva. Dispozitivul este adaptat in special pentru aplicatii industriale.

.

galaxy-skos_clean2.jpg

ATMAT GALAXY 500

Galaxy 500 - dimensiuni de printare: 400mm x 400mm x 500mm

.

.

Consulta SPECIFICATIILE TEHNICE

Calitate si spatiu mare

Imprimanta ATMAT Galaxy va fi apreciata in special de companiile din sectorul industrial (inginerie, robotica, automobile sau arhitectura) care doresc sa creasca eficienta operatiunilor lor prin utilizarea tehnologiilor aditive. Utilizarea unei duze mici de 0,25 mm asigura o precizie ridicata a piesei printate. Datorita acestui lucru, echipamentul este potrivit pentru productia de serie cu volum redus, unde se acorda prioritate repetabilitatii, precum si dimensiunilor si pastrarii formei. Zona de lucru disponibila permite tiparirea unor modele mari dintr-o singura bucata, fara a fi necesara impartirea lor in piese.

Calitate si spatiu mare
Suntem-3D_ATMAT_Galaxy_3D-printer.jpg

Calitate si spatiu mare

Imprimanta ATMAT GALAXY va fi apreciata in special de companiile din sectorul industrial (inginerie, robotica, automobile sau arhitectura) care doresc sa creasca eficienta operațiunilor lor prin utilizarea tehnologiilor aditive. Utilizarea unei duze mici de 0,25 mm asigura o precizie ridicata a piesei printate. Datorita acestui lucru, echipamentul este potrivit pentru productia de serie cu volum redus, unde se acorda prioritate repetabilitatii, precum si dimensiunilor si pastrarii formei. Zona de lucru disponibila permite tiparirea unor modele mari dintr-o singura bucata, fara a fi necesara impartirea lor in piese.

Suntem-3D_ATMAT_Galaxy_comunicare.jpg

Comunicare wireless

Procesul de transfer al fisierelor la imprimanta, pornirea printarii si controlul parametrilor se poate face wireless sau folosind memoria externa. Utilizarea modulului WiFi incorporat permite utilizatorului sa gestioneze de la computer procesul de printare. De asemenea, este posibil sa supravegheati procesul de printare, datorita camerei cu unghi larg (wide angle), instalata in camera imprimantei. Este o solutie convenabila si utila, in special in fabrici mari, unde este necesara coordonarea activitatii multor imprimante in acelasi timp.

Comunicare wireless
Suntem-3D_ATMAT_Galaxy_extruder.jpg

Cap de printare cu extruder dublu

Echipamentul ATMAT GALAXY a fost dotat cu un cap de imprimare cu extruder dublu. Aceasta solutie permite printarea elementelor in doua culori, precum si printarea folosind doua materiale diferite, inclusiv cele de suport. Alegerea materialelor dintr-o gama larga de filamente disponibile pe piata ofera posibilitati de productie practic nelimitate, chiar si pentru modele complexe. Utilizarea de materiale solubile, cum ar fi PVA sau HIPS, garanteaza performanta precisa a formelor dificile si apoi indepartarea usoara a suporturilor inutile dupa printare.

Cap de printare dublu
Suntem-3D_ATMAT_Galaxy_siguranta.jpg

Protectia utilizatorilor si a mediului

Lucrul in industrie necesita solutii speciale care asigura siguranta oamenilor si functionarea neintrerupta a dispozitivelor. De aceea, imprimanta ATMAT GALAXY a fost echipata cu o camera inchisa cu o zona de lucru multidimensionala. Camera are un sistem de ventilatie fortata responsabil de eliminarea tuturor mirosurilor si particulelor daunatoare si a compusilor chimici care pot aparea in timpul procesului de printare. Datorita acestei functii, lucrul cu dispozitivul este sigur, atat pentru operatori, cat si pentru mediul natural.

Protectia mediului
Suntem-3D_ATMAT_Galaxy_control-activ.jpg

Controlul activ al temperaturii

Imprimanta 3D ATMAT GALAXY a fost echipata cu o structura de aluminiu etansa si un sistem de control al incalzirii. Aceasta permite mentinerea unei temperaturi constante si optime in interiorul camerei de lucru. Sistemul de control al fluxului de aer cald utilizat in carcasa garanteaza mediul de lucru adecvat pentru materialele solicitante, ceea ce duce la prevenirea delaminarii straturilor si la o mai usoara desprindere a printului de pe suprafata platformei.

Controlul temperaturii
Suntem-3D_ATMAT_Galaxy_productie.jpg

Productie stabila si continua

Designul imprimantei se bazeaza pe componente produse de producatori profesionisti, care permit obtinerea unei eficiente si fiabilitati ridicate. Aceste componente profesioniste combinate cu solutii proprii asigura continuitatea lucrarilor si functionarea fara avarii.

Productie stabila

.

SPECIFICATII TEHNICE:

.

Tehnologie: FFF (Fused Filament Fabrication) / FDM (Fused Deposition Modelling)

.

ATMAT GALAXY 500 Dimensiuni maxime de printare: 400mm x 400mm x 500mm

.

Mediu de printare: inchis, camera inchisa cu control al temperaturii si filtru de carbon

Temperatura camerei de printare: 45°C

.

Platforma: Calibrare automata, platforma incalzita

Material platforma de printare: granit

Temperatura maxima a platformei de printare: 140°C

Diametrul duza: Principal: 0.4mm, Auxiliar: 0.25mm, 0.3 mm, 0.35 mm, 0.6 mm, 0.8 mm

Numar de extrudere: 2

Tip extruder: Direct

Temperatura maxima a capului de printare: 290°C

.

Rezolutie (inaltimea stratului): 0.1 – 0.6 mm

Precizie de pozitionare pe axele X/Y: 7 microni

Precizie de pozitionare pe axa Z: 1.25 microni

.

Software: Cura

Fisiere: *.stl, *.obj

.

Viteza nominala de printare: 150 mm/s

Viteza HQ (high quality) de printare: 80 mm/s

Viteza maxima de deplasare: 200 mm/s

.

Materiale: PLA, PET-G, ABS, TPU, PC, PA, ESD, Suport: PVA, HIPS

Diametrul filamentului: 1.75 mm

Forma filament: rola

Greutate role de printare: 2 x 0.85kg / 1kg; 1 x 2.5kg

.

Conectivitate: WiFi, LAN, USB

Control: ecran tactil

Camera: DA, cu lentile wide-angle

.

Temperatura ambientala de lucru: 15-25°C

Tensiune de alimentare: 230W / 50Hz

Consum maxim: 1400W

.

Dimensiuni echipament: 1100mm x 750mm x 950mm

Greutate: 80kg

Temperatura de depozitare: 0-35°C

Garantie: 1 an pentru persoane juridice, 2 ani pentru persoane fizice

Service si garantie asigurate de ATELIER CONCEPT & DESIGN STUDIO SRL

.

Specificatii tehnice
Cumpara ATMAT Galaxy 500
Galaxy 240_240_bez_tła.png
Galaxy_.jpg
bottom of page