Uscator de plastic simplificat

Uscatorul de polimeri Airid este proiectat pentru a elimina orice complicatie generata de umiditate care poate aparea in interiorul unui polimer. In plus, in uscator, rotorul agitator garanteaza materialele uscate uniform pe toate suprafetele.

 

Umiditatea poate face aproape imposibila producerea de filamente de imprimare 3D de calitate. Prin uscarea granulatelor inainte de producerea filamentului, acest proces poate imbunatati caracteristicile de performanta ale filamentului produs.

 

Uscatorul 3devo a fost conceput pentru a elimina umiditatea de suprafata din majoritatea rasinilor. Capacitatea de uscare pentru rasini include PE, PS, PP, PET, PEI si Nylon precum si multe altele.

 

Elimina umiditatea si creste calitatea materialului

 

Prevenirea problemelor de calitate a suprafetei

Continutul de umiditate este cel mai frecvent motiv pentru care filamentul contine bule sau gauri. Umiditatea poate provoca o calitate defectuoasa a suprafetei in partile extrudate.

 

Contracararea hidrolizei

Polimerii care contin umiditate pot initia o reactie chimica in interiorul extruderului. In cele din urma, schimband proprietatilor fizice si modificarea setarilor de extrudare pentru materiale specifice.

 

Evitati filamentele inadecvate

Cand umiditatea este indepartata corespunzator din polimer, rezulta un filament de calitate superioara. Acest lucru va conduce la printuri mai rezistente cu precizie structurala.

CONTACT

SUNTEM 3D

marca inregistrata a

ATELIER CONCEPT&DESIGN STUDIO srl

str. Valea Merilor nr. 39, sect.1, Bucuresti

Nr. Reg. Com.  J40 / 5764 / 2015

CUI / CIF RO-34508187

Contact:

informatii@suntem3d.ro

tel. 0799 - 780 - 393

Conturi bancare:

IBAN: RO40 BACX 0000 0011 5425 1000

Trezorerie S1: RO86 TREZ 7015 069X XX01 7955

© 2020 SUNTEM 3D marca inregistrata a sc ATELIER CONCEPT & DESIGN STUDIO srl

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey YouTube Icon
  • Spotify
  • Grey LinkedIn Icon