Filament 1.75 mm Z-ULTRAT 800g

Zortrax
Zortrax
Cod produs - SKU ZORTRAX-Z-ULTRAT-0800

Descriere

Durabilitate excepțională

Un material de imprimare 3D multifuncțional, excepțional de durabil. De asemenea, filamentul este ușor de post-procesat.
Z-ULTRAT este un filament excepțional de durabil și de durată. Z-ULTRAT, disponibil într-o gamă largă de culori, este potrivit pentru toate tipurile de aplicații de înaltă calitate: prototipuri funcționale, carcase, piese de uz final, unelte și artă. Suprafața materialului de imprimare 3D poate fi ușor post-procesată cu acetonă și tratament mecanic.

Caracteristici principale: Compoziţie: Aplicații:

Material universal
Durabilitate ridicată
Post-procesare ușoară

.

.

.

.

ABS (copolimer acrilonitril-butadienă-stiren) – 90 ~ 100%
(policarbonat) – 0 ~ 3%
Aditivi și coloranți – 0 ~ 10%

.

.


Prototipuri funcționale
Piese destinate utilizării finale
Produse pentru consumatori
Prototipuri de carcasă
Componente mecanice
Scule și piese de schimb
Sculpturi și accesorii
Piesele trebuie să fie durabile și stabile în timp


CULORI
Ivory


Cool Grey


Pure Black


GREUTATE ROLĂ: 800g dedicat pentru Zortrax M200 și Zortrax M200Plus
2kg

(doar alb și negru)

dedicat pentru Zortrax M300, Zortrax M300Plus și Zortrax M300Dual

.

Filamentul pentru imprimante 3D Z-ULTRAT este un amestec de plastic ABS unic pentru Zortrax Ecosystem. Conceput pentru durabilitate și calitate excelentă a suprafeței, materialul funcționează excelent ori de câte ori calitatea înaltă este esențială. Utilizați-l pentru prototipuri funcționale, piese de uz final sau pentru a imprima 3D produse de consum. Indiferent de scop, modelele imprimate 3D cu Z-ULTRAT vor dura mai mult decât cele din ABS standard. Acest material de imprimare 3D este rezistent la temperaturi ridicate și la impacturi. Duritatea sa excepțională vă permite să testați modele în condiții de viață reale.


.

COMPATIBILITĂȚI:

Filamentul este compatibil cu orice imprimantă 3D care utilizează filamente cu diametrul de 1.75 mm.

.
Durabilitate ridicată Produse destinate utilizării finale Post-procesare ușoară

Proiectele carcasei robotului educațional au fost testate cu prototipuri imprimate 3D. Echipa ar putea efectua teste în interior utilizând material de imprimare 3D extrem de durabil. Z-ULTRAT le-a permis să reducă considerabil costurile de prototipare și să accelereze etapa de proiectare.

.

Z-ULTRAT se bazează pe Acrilonitril Butadien Stiren (ABS), astfel încât nu trebuie să compromiteți calitatea suprafeței pentru proprietățile fizice. Utilizați acetona și post-procesarea mecanică pentru a transforma obiectele imprimate 3D în modele de vitrină uimitoare.

.

Z-ULTRAT este o alegere excelentă pentru producția de serie joasă de produse de larg consum și unelte specializate. Troliul pentru vene imprimat 3D este un dispozitiv funcțional care facilitează munca specialiștilor medicali. Stabil și de durată, Z-ULTRAT oferă pieselor de uz final cu o rezistență de neegalat.

.

Detalii

SKU
ZORTRAX-Z-ULTRAT-0800
Brand